keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

TÄKYLÄISTEN LEMMIKIT

 

Ihana lemmikkipalstamme saa taas jatkoa! Tällä kertaa esittelyssä Saaran ”Tapaus”.

 

Nimi: Telle

Lempinimet: Teltel, Teltsu, Tellervo, Tellura, Tapaus

Omistaja: Saara

Ikä: Kohta vuoden ikäinen

Rotu: Havannankoira



Suosikkitekeminen: Riehuminen, siis leikkiminen ja vielä mieluiten lajitoverien kanssa. Telle pitää myös ulkoilusta.

Inhokkitekeminen: Kaikki turkin ja tassujen hoitoon liittyvät toimenpiteet. Telle on oikea vastarannan kiiski. Aina kuin pitäisi pestä esimerkiksi hampaita, rasvata tassuja, leikata kynsiä. Telle inhoaa kaikki tällaisia toimenpiteitä, vaikka ei olisi aikaisemmin niitä kokeillut. Hän on ennakkoluuloinen TAPAUS. Oikea Kuningas ei (Katso Tuure Kilpeläisen biisi)

Lempiruoka: Kaikki herkut

Erikoistaito: VARASTAMINEN! Erityisesti sukkien (mieluiten villasukat.) Hippa on myös hänen yksi erikoistaidoistaan. Yksin häntä ei saa kiinni, vaan aina pitää vähintään kaksi henkilöä olla ottamassa Telleä kiinni. “Hän on mahtavin pikku varas”, Saara toteaa. Ja kun nämä yhdistetään toisiinsa, Telle on onnen kukkuloilla. Varastetut sukat suussa juokseminen ympäri taloa on parasta!

Jos osaisi puhua, mitä se sanoisi: Tuskin sanoisi muuta kuin myönteisiä huudahduksia, joita kuulee lastenohjelmissa, kuten “WIII” ja “KIVAA”

 

Ennen haastattelua lähdin Saaran ja Tellen mukaan kävelylle. Telle oli kävelyllä reipas ja kulki hihnassa mallikkaasti. Palattuamme Saaran luo Telle joutui ensimmäisenä tassujen kuivaukseen, mikä ei vaikuttanut olevan hänen lempi puuhaansa. Telle purki enimmät energiat ennen haastattelua juoksemalla keittiöstä eteiseen muutaman kerran. Haastattelun aikana Telle kävi välillä tarkastamassa tietokoneennäytöltä, että sujuuhan kirjoittaminen. Hän myös toi leluja, jotta leikkisimme hänen kanssaa. Tellellä on paljon virtaa, eikä malttanut pysyä paikoillaan. Melkein unohdin mainita, että ennen haastattelua Saaran kanssa meidän piti saada Telleltä varastamansa villasukat takaisin.


Koonnut Elsa Malinen

Kuvat: Saara Kailasalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti