keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

 

2.3.2024

Hurjia pakkasia, vesisadetta, tuulta ja metreittäin lunta. Tuntuu siltä, että alkuvuoteen ovat mahtuneet kaikki mahdolliset – ja jopa mahdottomat – sääilmiöt. Toivottavasti te muut täkyläiset olette pysyneet minua paremmin pystyssä ja välttäneet kaatumiset.

Uusi hallitus on aloittanut toimintansa tuttuun tapaan tammikuussa. Kymmenpäinen hallitus on jo ehtinyt järjestää supersuositun Lähtee lapasesta! -tapahtuman, startannut käyntiin tutut Kahoot!-kahvit ja suunnitellut kevään ohjelman hyvissä ajoin. Mahdollisimman täkymäistä kevättä lähdettiin suunnittelemaan tällä kertaa siten, että rivijäsenetkin pääsivät kertomaan ajatuksiaan Täkyn tapahtumapalaverissa. Helmikuun loppuun mennessä on startattu myös jo ensi vuoden seinäkalenterin suunnittelu ja käyty keskusteluja syksyllä edessä olevasta Joensuun Osmasta.

Puheenjohtajan ominaisuudessa pahoittelen merkittävästi sitä, että viime vuoden Itäkynän erikoisnumero ei ole vielä löytänyt tietään täkyläisten hyppysiin. Harva tuskin yllättyy siitä, että voimme syyttää asiasta Postia. Voimme kuitenkin todennäköisesti luottaa siihen, että erikoisnumero Joensuun enemmin tai myöhemmin saavuttaa, sillä esimerkiksi fuksien haalarit ja lapastapahtuman passit ovat saapuneet tänne itärajalle varsin sujuvasti. Jäsenistöä tiedotetaan erikoisnumeron saapumisesta sitten, kun saamme sen käsiimme.

 

Kevättalvisin, lapasesta edelleen hämmentynein terveisin

pj-Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti