keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Koronavirustilanteen vaikutus näkyy kaikkialla. Täkyn tuli tehdä vaikeita päätöksiä, kun Osma ja kaikki muut kevään tapahtumat oli peruttava. Lannistua ei kuitenkaan kannata, tapahtumia riittää kyllä tulevaisuudessakin, ja peruttuja tapahtumia pyritään tilanteen kehittymisen mukaan siirtämään myöhemmälle ajankohdalle. Nyt on hyvä hetki keskittyä muunlaiseen toimintaan: Täky jatkaa jäsentensä edunvalvontaa, suomen kielen ja kirjallisuuden asioista tiedottamista ja täkyläisten yhdistämistä. Suunnitteilla on myös etänä järjestettävää ohjelmaa, joten sosialisoitua voi, vaikka fyysistä kokoontumista onkin vältettävä.
Vaikka tilanne on otettava vakavasti, kannattaa kuitenkin aina muistaa myös oma jaksaminen ja pyrkiä tekemään asioita, joilla voi hetkeksi ohjata ajatukset muualle. Täkyllekin kuuluu tilanteeseen nähden ihan hyvää. Alkukeväästä järjestettiin uusi rastitapahtuma Lähtee lapasesta, joka oli erittäin onnistunut. Täkyläisten rivejä yhdistää nyt myös upouusi Täky-paita, josta on tullut ainakin itselleni uusin lempivaate.
Toivotan kaikille jaksamista vaikeaan tilanteeseen, ja muistutan siitä, että Täky on tapahtumien puutteesta huolimatta edelleen täällä teitä varten!

 Roosu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti