tiistai 14. maaliskuuta 2023

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Kevättalven aurinko on alkanut hiljaa tervehtiä meitä. Se, pitenevät ja lämpenevät päivät sekä ulkona yhä enemmän näkyvät muut kevään merkit ovat osoitus siitä, että talven selkä on alkanut taittua. Ainakin allekirjoittaneelle tyypillinen talven pimeydestä ja kylmyydestä johtuva satunnainen alakulo ja väsymys näyttää hautautuneen syvälle lumisten kinosten alle. Toivon mukaan sen viimeisetkin rippeet sulavat pois muutamien viikkojen päästä kevätsateiden ja yhä lämpimämmän auringonpaisteen mukana.

 

Täkyläiset eivät ole onneksi talvesta lamaantuneet. Hallituksessa on jo ehditty paketoida viime hallituskaudella aloitettuja juttuja, käynnistää monta uutta projektia ja pohtia tulevaa. Täkyn 50-vuotisjuhlat ovat päivä päivältä lähempänä, mikä näkyy hallituksen kokouksissa pitkinä keskusteluina esimerkiksi vuosijuhlaviikon ohjelmasta, Kimmelin menutarjonnasta ja siitä, millaisen sillisaamiaisen haluamme järjestää. Vuosijuhlien suunnittelun kanssa rinnakkain kulkevat keskustelut tämän hallituskauden tavoitteista, kuten toiminnan monipuolistamisesta ja jäsenten toiveiden kuulemisesta. Yhdeksi suureksi tavoitteeksi on muotoutunut myös täkyläisten ja laitosten yhteistyön lisääminen niin opetus- kuin tutustumismielessä. Henkilökohtaisesti olen ollut erityisen innoissani entisten hallitusten pöytäkirjojen sekä Itäkynien ja Onomatojen parissa vietetyistä hetkistä. Aionkin ehdottaa hallitukselle yhden jos toisen entisen tapahtuman tai perinteen kaivamista naftaliinista.

 

Tuleva kevät – ja mahdollisesti koko vuosi – onkin luultavasti hyvä sekoitus tuttua ja turvallista, mutta myös uutta ja ihmeellistä. Kahoot-kahveilla ja Agoran kahvilassa vietetyt hetket saavat rinnalleen takulla jotain uutta ja mieleenpainuvaa, mutta täkyläisille hyvin tuttuja opiskelijaelämän yksityiskohtia säilytetään myös varmasti.

 

Oikein ihanaa lopputalvea jokaiselle kanssatäkyläiselle!

 

Puheenjohtaja Silja Siltovuori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti