maanantai 31. lokakuuta 2022

TÄKYN TEKSTARIPALSTA


Huolestuttavatko ihmissuhteet? Harmittaako etäily? Stressaavatko opinnot? Kerro murheesi Täkyn tekstiviestipalstalla, jossa Itäkynän toimituksen oman elämänsä filosofit auttavat sinua ongelmissasi. Toimitus vastaa kysymyksiisi pilke silmäkulmassa ja jakaa erittäin huonoja, mutta noudattamisen arvoisia elämänohjeita.


Tekstaripalsta on edelleen käytössä myös Itäkynän yleisönosastona, johon täkyläiset saavat jättää kommenttejaan, havaintojaan ja terveisiään – miksei treffi-ilmoituksiakin.


Tällä palstalla hassuttelu hyvän maun rajoissa on sallittua! Vastaukset tulevat anonyymeinä, mutta jätäthän nimimerkin viestisi perään.


Palstalle pääset kirjoittamaan tästä.Voitaisko järkkää Arisitsit pliis <3

-sitsifani98


Hyvä sitsifani98, nimimerkkisi on kuin 2000-luvun alun nuorten lehden kirjekaveripalstalta. ”Etsin kirjekaveria, joka pitäisi sitseistä yhtä paljon kuin minäkin. Plussaa jos nimesi on Ari. Kerrothan yhteydenotossasi lempivärisi ja suosikkisitsilaulusi. Terkuin sitsifani98”. Oi mikä nostalgiaryöppy!


Asu sinulla olisi ilmeisesti sitseille jo valmiiksi mietittynä? Olisitko Maijan pieni kARItsa vaiko mahdollisesti limppARIpullo? Tai sitten olisit ehkä merkkARI tai muurARI. Itse olisin ehdottomasti vaARI, jolla olisi oma saARI. Toiveesi tulisi varmaan kuulluksi paremmin joko Täkyn palautelaatikon kautta, tai suoraan tapahtumavastaavia lähestymällä, ellet sitten erityisesti toivo, että sitsit järjestettäisiin Itäkynän kirjoittaja- ja lukijakunnan kesken. Mikä sekin voisi olla hauskaa. Sitsien ohjelmassa voisi olla Itäkynän lukemista, runonlausuntaa ja keskustelua uusimman numeron kolumnista. Vilpittömästi kuitenkin haluan, että toiveesi toteutuisi jossain muodossa, että pääsisit sitseille Takataskun vakkARIksi pukeutuneena. 
Ihania fukseja tänä vuonna aloittanut! Erityisesti yks tietty <3

-Ei-fuksi


Parahin Ei-fuksi, siinä olet kyllä oikeassa, että uudet fuksit ovat aina ihania. Niin olivat aiemminkin ja ovat todennäköisesti jatkossakin. Kuitenkin mielenkiintoisempaa onkin, että kuka onkaan tämä yksi tietty.  Lauseen lopussa oleva symboliyhdistelmä viittaisi todennäköisesti astetta syvempään kiinnostukseen. Jos oletamme, että kyseessä on juuri edellä mainittu tunnepohjainen suuntaus, olisi siis hyvä antaa vinkkejä tämän kiinnostuksen osoittamiseen. Koska toimitus ei halua ottaa vastuuta vinkkien toimivuudesta, siirretään kyseinen vastuu yleiselle ja luotettavalle tietopankille nimeltä Suomi24. Joten tässä siis äärimmäisen pikaisella hakemisella paras vastaus: “Suosittelen että yrität kuitenkin. Kandee mennä puhumaan jotain tai anna sille puhelin numeros tai jotain muuta. Pääasia on että yrität edes. Eipähän jää jälkeenpäin mietityttämään että mitä jos olisin pyytäny sitä ulos? Onnea! Mee voittajan asenteela”. Toimitusta kiinnostaa myös, kuinka tämä saaga jatkuu, mutta koska emme tiedä kyseisiä henkilöitä, voi olla, ettei jatko koskaan selviä meille. Toisaalta avoimeksi jäävät tarinat ovat tunnetusti niitä parhaimpia.
Moi kaikki ihanat täkyläiset! Nyt on syksy ja varmaan ainakin lähes meitä kaikkia hajottaa ihan tosi paljon. Ulkona on pimeetä ja sen lisäksi on flunssaa, tenttejä, palautuspäiviä ja kaiken lisäksi vielä bileitä. Tässä lempeä muistutus: syksy ei ole vaikeaa vain sinulle. Nuku joskus pitkään tai pidä lepopäivä. Käy kävelylenkillä tai zumbatunnilla. Valita kavereille tai vastaantulijalle siitä, miten just nyt väsyttää. Pidä huolta itsestäsi, eli kehosta ja mielestä ja muista ottaa D-vitamiinia päivittäin. Sen ainakin pitäisi auttaa.

-syysväsynyt


Terve syysväsynyt! Viestisi oli ihanan kannustava. Toivottavasti muistat itsekin noudattaa ohjeitasi. Tsemppiä meille kaikille.
Miksi kukaan ikinä haluaa käyttää teamsia? Sovellus on yksinkertaisesti niin huono, että kuollut mummoni osaisi koodata paremman.

-Teams-vihaaja


Hyvä Teams-vihaaja, luotat ilmeisesti suuresti edesmenneen mummosi koodaustaitoihin. Itse hieman niitä epäilisin, mutta toisaalta minulla ei ole mitään syytä uskoa toisin. Palataan kuitenkin alkuperäiseen kysymykseesi, että kuka haluaa käyttää (ilmeisesti Microsoftin) Teamsia. Helpoin ja tylsin vastaus tähän on, että sitä haluavat käyttää kaikki, ketkä haluavat päästä tietyistä kursseista läpi. Pitää muistaa, että Teams ei ole myöskään sieltä huonoimmasta päästä. Koska se kuuluu suureen ja mahtavaan Microsoft-perheeseen, on se helposti yhdistettävissä muihin kyseisen palvelun tuotteisiin kuten Sharepointtiin ja Outlook-sähköpostiin, joka sitten muistuttaa tulevista Teams-tapaamisista. Siinäpä kyseiset hyvät puolet sitten enimmäkseen olivatkin. Kiitä onneasi, ettet joudu kikkailemaan Teamsin kanssa useammalla tilillä, koska esimerkiksi puhelimen sovellus ei kelpuuta useampaa Teams-tiliä kuin yhden. Siinä on hyvä selittää työnantajalle, miksi kaikki viestit eivät oikein tule läpi. Paras ammattilaisvinkki Teamsin käyttöön on painaa yläkulmassa olevaa rastia ja käydä nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti