maanantai 8. maaliskuuta 2021

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Enpä tullut ajatelleeksi, että pääsisin kirjoittamaan Itäkynään puheenjohtajan tervehdystä, kun aloitin Täkyn hallituksessa kaksi vuotta sitten. Täällä kuitenkin 2019 yhteistyövastaava rustailee.

Tähän vuoteen lähdettäessä en ollut varma siitä, miten kahden järjestön puheenjohtaminen itseltäni onnistuisi. Ilokseni olen saanut huomata, että Täkyllä ja Osmalla on molemmilla motivoituneet hallitukset, jotka kehittävät innolla toimintaa ja tekevät puheenjohtamisen helpoksi. Täkyn hallituksessa olemme ottaneet heti alkuvuodesta lähtien tavoitteeksi järjestön aktiivisen kehittämisen. Kehityksen ja uudistuksen kohteena ovat muun muassa Täkyn nettisivut ja visuaalinen ilme. Tavoitteenamme on luoda Täkystä jäsentemme näköinen järjestö, joka vastaa täkyläisten tarpeisiin. Kehitteillä on Täkyn strategiasuunnitelma, jota varten teimme eilen umpeutuneen imagokyselyn. Strategiasuunnitelman avulla saamme selkeämmän kuvan Täkyn nykytilasta ja voimme suunnitella toimintaa entistä paremmaksi.

Valitettavasti meidän suuret tapahtumamme kariutuivat kevään osalta yhä kiristyviin kokoontumisrajoituksiin. Lähtee lapasesta ja Joensuun Osma saavat siis odottaa parempia aikoja. Vaikka monet varmasti kaipaisivat jo fyysisiä kokoontumisia, joudumme etäilemään vielä hyvän tovin. Viime syksyn etä-Osma näytti ainakin itselleni etätapahtumien potentiaalin ja 26.3. alkava Osmar-gaala tulee olemaan vieläkin hohdokkaampi! Myös Täkyltä on pian tulossa uusia etätapahtumia, joista ilmoitetaan hieman myöhemmin!

Hallitus työskentelee ahkerasti uudistusten kanssa ja kehittää parempaa Täkyä meille kaikille! Toivottavasti vielä joku päivä voidaan törmäillä tapahtumissa ja Humpan kahvilassa. Siihen asti nähdään turvallisesti etänä ja kahvitellaan Kahoot-kahveilla!

– Miro

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti