maanantai 8. maaliskuuta 2021

PÄÄKIRJOITUS

Tässä kirjoittelee Itäkynän uusi päätoimittaja Kristiina. Olen suoraan sanoen todella jännittynyt siitä, että onnistuiko tämä vuoden ensimmäinen numero. En ole lainkaan huolissani lehden sisällöstä, mutta omat tekniset taitoni luovat ajoittain haasteita. Toisaalta uskon elämän olevan oppimismatka ja toivon, että Itäkynän parissa pääsen kehittämään itseäni parempaan suuntaan. Olen todella kiitollinen kaikille, jotka olivat mukana tämän numeron luomisessa. Kirjoittajat tekivät hienoa ja arvokasta työtä, jonka hedelmistä voimme nauttia tämän julkaisun sivuilla.

Tästä ensimmäisestä numerosta löytyy puheenjohtajan terveiset, innoittavia kertomuksia vahvoista naisista, kiinnostavia kirja-arvosteluja, juttu teatterin kohtaamista haasteista korona-aikaan, runoja sekä tekstiviestipalsta. Uutena palstana lehdestä löytyy henkilökunnan ystäväkirja, jossa päästään tutustumaan Itä-Suomen yliopiston henkilökuntaan kurssien ja opintotuokioiden ulkopuolella.

Itse löysin paljon innoittavia näkökulmia rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta tämän Itäkynän sivuilta. Toivotan myös sinulle tällaisia oivaltavia ja mukavia lukuhetkiä!

Lopetan tämän sepostukseni Maija-mummoni lausahdukseen ”Elä hättäile”.

Terveisin Kristiina       


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti