lauantai 12. joulukuuta 2020

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Vuosi alkaa olla lopuillaan, eikä hetkeäkään liian aikaisin. 2020 on ollut monella tapaa erilainen ja haastava vuosi, myös ainejärjestötoiminnan kannalta. On täytynyt tehdä nopeita päätöksiä uuden informaation pohjalta ja perua tapahtumia lyhyelläkin varoitusajalla. Kaikki toiminta on täytynyt miettiä uusiksi niin, että se onnistuu myös etänä. Keväällä tämä oli erityisen haastavaa, koska yhtäkkiä kaikki olivat ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa täytyi osata järjestää etätapahtumia.

Koko vuosi on ollut hankala myös kaikille täkyläisille, eikä Täkyn tapahtumien peruuntuminen ja muuttuminen ole varmasti helpottanut asiaa. Toivon, että kaikki uskovat ja ymmärtävät sen, että toimintaa on yritetty järjestää ja pitää yllä niin paljon kuin on mahdollista, mutta kaikki on jouduttu tekemään oman etätyöskentelyosaamisen ja jaksamisen puitteissa. Toiminta on mielestäni kehittynyt koko vuoden aikana, ja viimeisimmät etätapahtumat, kuten Osma ja pikkujoulut, olivat oikein onnistuneita. Näiden kokemusten ja luodun perustan pohjalta uusi, upea hallitus saa varmasti kehitettyä Täkyn toimintaa entistäkin paremmaksi!

Koska tämä on viimeinen pj-palsta by Roosu, oli tarkoituksena kirjoittaa maailman kliseisin teksti siitä, mitä kaikkea on kerennyt neljän vuoden aikana tehdä ja miten Täky on muuttanut elämää yms. jne., mutta ilmeisesti en jätä järjestötoimintaa vieläkään lopullisesti, joten säästytte tältä ainakin toistaiseksi. Tyydyn toteamaan, että vuosi puheenjohtajana oli ihan huippu, mutta kunpa se olisi sijoittunut johonkin muuhun aikaan kuin pandemiavuoteen.

Kiitos kaikille täkyläisille ja hallitukselle, joka on jaksanut vaikeuksista huolimatta painaa hullulla haipilla eteenpäin, kaikkien teidän takianne tätä ainejärjestöhommaa tehdään. <3

– Roosu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti