tiistai 27. lokakuuta 2020

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Yeetings from puheenjohtaja ja hyvää syksyn ja talven välistä epämääräistä aikaa kaikille! Nautin henkilökohtaisesti varsin suuresti juuri tästä vaiheesta, kun syksyn ruskalehdet sekoittuvat talven räntäsateeseen muodostaen mahdollisimman liukkaan ja märän alustan teiden peitoksi.

On ollut ehkä esim. parasta ikinä päästä syksyn aikana näkemään vanhoja ja uusia täkyläisiä sekä ihan eläväisinä yliopistolla että etäyhteyksien välityksellä. Kevään eristäytymiseen kaipasi jo kovasti jotain muutosta, ja mikäpä sitä paremmin tarjoaisikaan kuin uuden lukuvuoden aloitus.

Täkyn toiminta on ollut varsin aktiivista ja hallituskin on kokoontunut noin viikon välein päättämään taas uusia juonia täkyläisten päänmenoksi. Kaikki ahkerointi ei välttämättä aina näy ainakaan välittömästi jäsenistölle asti, mutta toivottavasti ainakin viestinnän selkeyttäminen, erilaisten tapahtumien kyhäily ja Itäkynän uudistukset tuovat myös ihan selkeää, konkreettista hyötyä täkyläistenkin elämään!

Hallitus jatkaa siis alkuvuodelta tuttua linjaa: töitä tehdään kovasti, uutta ideoidaan jatkuvasti ja toimintaa ollaan aina valmiita kehittämään. Tätä porukkaa on ilo johtaa! Mikäli tämä mainospuhe vakuutti, kannattaa laittaa muistiin Täkyn syyskokous, jossa valitaan uusi hallitus ensi kaudelle. Suosittelen lämpimästi ainejärjestötoimintaan lähtemistä, olitpa sitten ensimmäisen tai ännännen vuoden opiskelija!

Tuotesijoittelu loppuu tähän. :--)

Flossataan kun tavataan
<3 pj-Roosu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti