keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

TÄKYN TEKSTIVIESTIPALSTA

Täkyn tekstiviestipalsta on Itäkynän uusi osio, johon täkyläiset saavat jättää kommenttejaan, havaintojaan ja terveisiään – miksei treffi-ilmoituksiakin. Tällä palstalla hassuttelu hyvän maun rajoissa on sallittua! Itäkynän toimitus ei sensuroi tai suorita kielenhuoltoa, vaan julkaisemme viestit autenttisessa muodossa nimimerkkeineen kaikkien luettavaksi.

Kuten nimimerkki Skeptinen viime numeron tekstaripalstalla totesi, voi Osmassa olla selvin päin, oikeasti! Ja niin muuten myös kaikissa muissakin tapahtumissa. Tämä on oivallus joka on ilostuttanut elämääni, hauskaa on aina ollut, eikä seuraavana päivänä ole kuin korkeintaan myötätuntodarra!

 Kookosmaito

Nerokas idea tämä palsta, tykkään!

Waaau

Onko kukaan nähnyt lastani Lissukka-Päivänkakkara-Jummijammia? Nähty viimeksi ennen lastenkutsusitsejä, joille kielsin häntä osallistumasta ilman lastenhoitajaa. Äidin hätä on kova. Lissukka, jos näet tämän, tule kotiin!

Lissukan äiti

Osma on seuraavalla viikolla. En kuitenkaan tiedä selviänkö sinne asti – maanantaina on nimittäin ÄMOn tentti.

Selviytyjät-fuksi

(Päätoimittajan välihuomio: Toivottavasti selvisit ÄMOsta, koska Osma ei selvinnyt koronasta.)

Kuulin eräältä fuksilta, että he saavat ottaa ämo:n tenttiin lunttilapun. Mihin ihmeeseen on tämä maailma mennyt, kysynpä vaan! Silloin kun minä olin fuksi, ei ollut moisia mahdollisuuksia. Kyllä vaan silloin minun fuksivuotenani itkettiin ja päntättiin astevaihteluita ilman mitään lunttilappuja.

Tuohtunut

Etäopiskelun ensimmäinen päivä ja voin jo tuntea mökkihöperyyden lamauttavan voiman. Gradu kirjoittakoot itse itsensä! Olen ylipäätään onnistunut ympäröimään itseni kirjoilla, joita tuskin saan luettua vieläkään. Olivatpa poikkeusolot kuinka poikkeuksellisia tahansa, sama vanha lusmuilumentaliteetti jatkuu edelleen... Vertaistukea? Lähtisikö joku vaikka Skype-kahveille?

Mökkihöperöitynyt humanisti eli ei-mitään-uutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti