maanantai 3. helmikuuta 2020

TÄKYN TEKSTIVIESTIPALSTA

Täkyn tekstiviestipalsta on Itäkynän uusi osio, johon täkyläiset saavat jättää kommenttejaan, havaintojaan ja terveisiään – miksei treffi-ilmoituksiakin. Tällä palstalla hassuttelu hyvän maun rajoissa on sallittua! Itäkynän toimitus ei sensuroi tai suorita kielenhuoltoa, vaan julkaisemme viestit autenttisessa muodossa nimimerkkeineen kaikkien luettavaksi.

Nainen, blondi, ikuinen 25-v. etsii kypsää miestä, jolta löytyisi iän tuomaa charmia. Yhdessä voisimme katsella sarjoja (esim. GoT tai Rillit huurussa) ja syventyä kanonisoituihin teoksiin sekä toisiimme ;)
Siiris92


Miksi koko_ajan kallistuu kaikki? Kahvi kupin kin hinta on vaan noussut.
Mielensäpahoittaja


Hei Osmassa voi oikeesti olla myös selvinpäin! Itekää en aluks uskonu mut sit testasin eikä ollu paha
Skeptinen


Tapahtumien jälkeisten päivien darrapajaritreffit, anyone??
Pitsaa, leffa & päänsilitystä?


Hyvääpäivää kaikki Suomenkielen ja kirjallisuuden opiskeliat! Toivottavasti teidän alku vuosi on sujunut hyvästi! Minulle on ollut vähän opiskelu kiireitä ja vähän on sressiä on ollut. Onneksi kuitenniin sydämmeäni lähellä on tämä Suomenkielenala niin ei ole niin paljon haitannut. Toivotan kaikille opiskelu intoa ja zemppiä ja jaxu halit!
Suomenkieli 4ever


Moi! Tässä kirjoittelee Lissukka-Päivänkakkara-Jummijammi. Olen 4-vuotias, ja olen innokas oppimaan. Nefa ja Täky kutsuivat minut lastenkutsuille, mutta äiti sanoi, että olen liian nuori menemään yksin. Etsisinkin nyt tositarkoituksella luotettavaa lastenhoitajaa, joka voisi tulla mukanani kutsuille! Olethan rento ja bilefiiliksillä liikenteessä. Mikä tapahtuu lastenkutsuilla, jää lastenkutsuille. Älä kerro äidilleni.
Lissukka-Päivänkakkara-Jummijammi


Onks jollain täkyllä lemmikkinä pupuu?? Saisko tulla paijjaamaan pliiis
 Puputyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti