maanantai 23. joulukuuta 2019

PÄÄKIRJOITUS

Joululoma on viimein alkanut. Vuosikymmenen vaihtuminen on vain muutamien päivien päässä. Nyt on erittäin hyvä hetki vetäistä kunnolla henkeä ja juhlistaa vuoden 2019 loppua kunnolla. Tämän vuoden loppu tosin tarkoittaa myös minun kolmen vuoden hallitusputkeni loppua. Siirryn ensi tammikuussa takaisin Itäkynän rivikirjoittajaksi ja annan tämän lehden toimittamisen Karoliinan osaaviin käsiin.


Haluan kiittää kaikkia lukijoita siitä, että luette tätä lehteä. Haluan myös kiittää teitä palautteesta ja toiveista, joita Itäkynää koskien olen saanut. Ne on otettu huomioon ja välitetty myös eteenpäin. Tämä lehti on minulle erittäin tärkeä, ja on mahtavaa, että meidän ainejärjestöllämme on oma lehti. Lukekaamme ja vaalikaamme siis sitä!


Tässä numerossa pääsette kurkistamaan humanistisen työelämähankkeen tapahtuman kulisseihin, lukemaan hieman yhdestä itsenäisyyspäivätraditiosta sekä täkyläisten joulusta. Saatte myös puuhasteluvinkkejä tylsien päivien varalle. Tarjoamme perinteisesti myös kirjavinkkausta sekä novellin. Lisäksi mukana ovat tuttuun tapaan pääkirjoitus ja puheenjohtajamme terveiset.

Oikein rauhaisaa joulua teille kaikille! Nauttikaa lomasta!

Terkuin sekä kuitaten
päätoimittajanne Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti