maanantai 3. helmikuuta 2020

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Uusi vuosi, vanha minä, uusi pesti. Toimin tänä vuonna Täkyn puheenjohtajana, ja alkuvuoden perusteella homma on todella hauskaa ja kiireistä. Olemme kerenneet jo kokoustaa oikein urakalla sekä suunnitella ja toteuttaa kaikkea kivaa täkyläisten päänmenoksi ja/tai iloksi. Täkyn keväästä tulee hieno, luvassa on sekä tuttuja perinteitä että aivan uusia tuulia. Hallituksellamme on mahtavia ideoita ja intoa kehittää toimintaa, ja se tulee näkymään tekemisessämme.

Tällä hetkellä auki on monta kivaa lomaketta: tuutorihaku, Lähtee lapasesta -tapahtuman rastinpitäjien ilmoittautuminen sekä Osman majoittajien kysely. Suosittelen kaikkia täyttämään vaikka jokaisen näistä! Tuutorointi on erittäin tärkeää, ja tästä lehdestä löydät tuutoreina toimineiden täkyläisten hyviä kokemuksia. Lähtee lapasesta ja Osma taas ovat helppoja tapoja osallistua järjestötoimintaan. 

Pahoittelen tekstin lyhyyttä ja mahdollista sekavuutta, oma aktiivisuuteni on nyt hetken aikaa pakollisella tauolla petipotilaana, ja kuumehouruissa kirjoittaminen ei kuulu vahvuuksiini. Toivotan kuitenkin kaikille mahtavaa alkuvuotta, nähdään tapahtumissa ja Humpalla!

Roosu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti