keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Puheenjohtajan tervehdys

Kevät taitaa olla täällä. Sen huomaa sulista teistä, kirkkaasta auringosta ja deadlinesumasta. Ja ehkä vähän myös siitä, että Täkyn katse on käännetty jo vahvasti vappua kohti. 

Ystäväni kauhisteli jo etukäteen hänen ensimmäistä, jopa neljä päivää kestävää yliopistovappuaan, eikä hänen kauhistuneisuuttaan yhtään vähentänyt täkyläisten 12 päivän vappu, josta ylpeänä hänelle kerroin. Tuntuu, ettei talvi olisi oikeastaan ehtinyt vielä loppuakaan, mutta niin vain on taas aika vanhojen ja uusien perinteiden, joista Täky tänäkin vuonna pitää visusti kiinni. Emme ole täysin muuttumattomia, vaan tapahtumia on jälleen kehitelty eteenpäin. Tietynlainen pysyvyys on kuitenkin tärkeää, eikä kaikkea kannata lähteä muuttamaan vain uudistuksen ilosta. Täytyy sanoa, että vapun juhlinnassa täkyläiset ovat kyllä erityisen hyviä!

Kevät on helposti opiskelijan kiireisintä aikaa. Kannustan kuitenkin jokaista täkyläistä nauttimaan jokaisen auringonsäteen lisäksi myös yhteisistä hetkistä muiden sinihaalaristen kanssa. Nähdään vappuhulinoissa riemulla, innolla, ja mikä tärkeintä – toistemme ystävinä. 

Inka, Täkyn puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti