perjantai 30. marraskuuta 2018

Puheenjohtajan tervehdys

Marraskuu on usein opiskelijan kiireisintä aikaa. Kaikki deadlinet sattuvat juuri samoille ajankohdille, tenttipapereihin hukkuminen tuntuu entistä todennäköisemmältä ja ainoa valonsäde loistaa läppärin näytöltä. Osa tekee jo töitä, toiset käyttävät kaiken energiansa parhaan joulukalenterin metsästämiseen, jotkut taas keskittyvät kaikkialla soivista joululauluista ärsyyntymiseen. Myös opiskelijaelämässä tapahtuu: täkyläiset ovat pelkästään marraskuussa approilleet, sitsanneet, osmanneet ja viettäneet pikkujouluja. Näin esimerkiksi.

Marraskuu on myös muutosten aikaa. Muutoksia tapahtuu myös Täkyssä. Syyskokous valitsi meille uuden hallituksen ensi vuodelle, ja mukana on niin vanhoja tekijöitä kuin uusia innokkaitakin. Jotkin asiat eivät kuitenkaan muutu, sillä jäähyväisten jättämisen sijaan puheenjohtajan palstalleni annettiinkin vuoden lisäaika. On siis hyvä jatkaa opetusharjoittelun viimeisen tuntisuunnitelman tekemistä ja vetää villasukat jalkaan – suhtaudun Täkyn ensi vuoteen sen verran luottavaisin mielin, ettei siitä tarvitse juuri nyt ottaa lisästressiä muiden kiireiden keskelle.

Kaiken stressin keskellä on hyvä muistaa, että kohta ei ole enää marraskuu. Haastan kaikki täkyläiset lukemaan joulun alla muutakin kuin tenttikirjallisuutta sekä kääntämään katseet vähitellen kohti uutta vuotta ja sen seikkailuja. Eihän sitä tiedä, mitä kaikkea me vielä keksitään.

Post-osmaattisin terveisin
Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti