perjantai 30. marraskuuta 2018

Pääkirjoitus

Aika menee nopeasti. Ahdistavan nopeasti. Vasta hetki sitten pohdin pääni puhki, mitä lähtisin opiskelemaan. Siitäkään ei ole kauan aikaa, kun olin fuksi aivan uudessa maailmassa kaukana pohjoisessa, jonne edes merituuli ei ylety. Vasta vähän aikaa sitten Osmaan oli vielä ikuisuus. Osma oli ja sekään ei kauaa kestänyt. 

Tämän Itäkynän numeron teemaksi valikoitui harrastukset. Pohdin, mistä harrastuksestani kertoisin pääkirjoituksessa. Se puolestaan sai minut pohtimaan, mitä harrastuksia minulla edes on ollut viimeisen vuoden aikana. 

Mieleeni ponnahti Täky. Kaikista kurjuuksista ja kirjaimellisista paskahommista kuten makkaranmyynnistä jäähallissa tai Suvaksen tukkeutuneen vessanpöntön auki tökkimisestä pikkujouluissa (tää oli vika kerta ku oon vastuuhenkilönä) huolimatta Täkyn hallitus, Itäkynän toimittaminen sekä tietysti muiden mahtavien täkyläisten kanssa hengaaminen, sitsaaminen ja approilu ovat olleet suosikkiharrastuksiani tänä vuonna. Täky on tarjonnut minulle paitsi suuren joukon uusia kavereita ja ikimuistoisia seikkailuja, niin myös oikeasti tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä taitoja.

Myös ensimmäinen vuoteni Täkyn hallituksessa alkaa olemaan lopussa. Ensi vuodeksi Itäkynän kirjoittajakaartia tulee johtamaan jo aikaisemmin Itäkynästä tuttu Siiri Rantanen. Siirryn itse rivikirjoittajaksi sekä Täkyn tapahtuma- ja liikuntavastaavaksi. Haluan vielä kiittää uskollista Itäkynän lukijakuntaa, kaikkia kirjoittajia sekä tietysti ylipäänsä kaikkia huippuja täkyläisiä.

Huom. Tekstin kirjoittaja poti kirjoitushetkellä pikkujoulujen ja approjen jälkeistä moraalista krapulaa. Siksi tunteellisuus. Melkein kyynel tirahti. Perkele.

Kasper Kärkkäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti