keskiviikko 2. marraskuuta 2016

TESTAA, KUKA KIRJALLISUUDEN HAHMO ON HEILASI PIMENEVIIN SYYSILTOIHIN!

Syksyn seuralaistesti on täällä! Vastaa kysymyksiin rehellisesti ja saat tietää, kenen kainaloon sinun kannattaa iltojen pimetessä kömpiä. Vastaustesi perusteella saat kaksi heilavaihtoehtoa, joista voit valita mieluisamman.


1. Mitä odotat heilaltasi?

a) Kaipaan seuraa, joka ei rasita hilpeydellään vaan jonka kanssa voin angstata ja puhua maailman pahuudesta.
b) Positiivista seuraa, jonka kanssa voi hyppiä kirkkaankeltaisissa kumppareissa ja jahdata putoavia lehtiä.   
c) Haen omalaatuista seuraa, jonka kanssa voi eksyä mielikuvitusmaailmoihin.   
d) Ahkeraa tyyppiä, jota ei haittaa työskennellä yölläkään, sillä opiskelu on tärkeää.   


2. Millainen ulkonäkö sinua viehättää heilassasi?

a) Hän luottaa tummiin sävyihin ja maanläheisiin kuoseihin eikä välitä muotimaailman hömpötyksistä.   
b) Pyöreä ja pehmeä ulkomuoto sekä rempseä hipsterityyli.   
c) Asiallisissa tilanteissa hän pukeutuu säntillisesti, mutta viihteellä uskaltaa olla oma itsensä ja koreilla monipuolisilla asusteilla.
d) Hän ei tykkää näyttää todellisia kasvojaan.


3. Mitä puolia et katso heilassasi pahalla?

a) Jäinen ja kylmä luonne.   
b) Hän ei viihdy suurissa ihmisjoukoissa.   
c) Hän poikkeaa massasta eikä hänen ajatuksistaan saa aina selvää.
d) Verenhimoisuus ja kostonhalu.


4. Minne menisitte treffeille?

a) Kesällä mökille ja talvella luolaan nuotion äärelle.
b) Kattopiknikille tai kalastamaan.   
c) Epämääräisiin bileisiin.   
d) Kellariin tai öiselle veneajelulle.   


5. Mikä olisi treffien ohjelma?

a) Elämän surkuttelu ja sen tuskassa kieriskely.   
b) Hassuttelu ja kaarnalaivojen veistely tai muu vähän lapsenomainen puuhastelu.   
c) Ihmisten tarkkailu ja analysoiminen bileissä.   
d) Jotain johon liittyy muovikelmua, puukkoja ja vannesaha.   


6. Mitä haluat heilasi tarjoavan sinulle?

a) Kylmää totuutta elämän turhuudesta ruskeakastikkeella ja oman maan perunoilla.   
b) Pannukakut tai letut kermavaahdolla, hillolla ja strösselillä.   
c) Koristeellisia ja makeita jälkiruokia.   
d) Viskipaukun.   


7. Minkätyyliseen konserttiin lähtisit heilasi kanssa?

a) Pysyisimme kotona ja kuuntelisimme radiosta vanhoja hyviä iskelmiä.   
b) Hilpeään ja akustiseen puistokonserttiin.   
c) Menisimme kuuntelemaan big band –jazzia.
d) Industrial-keikalle.   Tulokset:

Eniten a-vaihtoehtoja:Mörkö: Mörkö on hieman syrjään vetäytyneempi yksilö, joka on tullut väärinymmärretyksi suurelta osalta muista ihmisistä. Hän on hyvin kylmänoloinen ulkopuolisen silmin ja vaikuttaa saavan kaiken ympäriltään jäätymään. Mörkö vaikuttaa myös hyvin itsenäiseltä yksilöltä, mutta sisimmässään hän kaipaa jonkun rinnalleen. Hänellä ei tosin ole suurta toivoa kumppanin löytämiseen, koska usein hänet nähdään hyvin outona ja erilaisena. Mörön kylmän auran takaa kuitenkin löytyy lämmin sisin, joka haluaa avautua ihmisille. Mörkö ei kuitenkaan kykene avautumaan hyvin kanssaihmisille, koska hän ei tunnu löytävän yhteistä säveltä muiden kanssa. Mörkö nauttii hyvin paljon koti-illoista eikä hän muutenkaan ole mitään menevämpää tyyppiä. Hän on myös muutenkin hyvin perinteishenkisempi yksilö eikä ole hyppäämässä uusimpii trendeihin mukaan, vaan tekee asiat omalla tavallaan – joko vähän perinteisemmin tai omalla oudolla tavallaan. 

Mielensäpahoittaja: Mielensäpahoittaja on omissa oloissaan viihtyvä realistinen periaatteen mies. Mielensäpahoittaja arvostaa rehellisyyttä ja perinteitä, minkä vuoksi hän saattaakin olla hieman kaavoihin kangistunut myös parisuhderintamalla. Teatraalinen tunteiden näyttäminen ei ole ominaista teille kummallekaan, joten ulkopuolisen silmin suhteenne voi näyttää kovin arkiselta. Mielensäpahoittaja ei tästä kuitenkaan välitä, sillä hän pitää kyllä itse huolen omista asioistaan.  Jos Mielensäpahoittaja on tehnyt polkupyörällesi syyshuollon, voit olla varma siitä, että olet yhä hänen sydänkäpysensä. Pimeänä vuodenaikana vetreytätte itseänne ja suhdettanne suuntaamalla pyhäpäivän kunniaksi lavatansseihin.


Eniten b-vaihtoehtoja:

         


Tuutikki: Sinun heilaksesi sopii mitä parhaiten Muumeista tuttu Tuutikki! Tuutikin pirteä tyyli miellyttää silmääsi, etkä panisi pahaksesi viettää talviöitä uimahuoneen kamiinan lämmössä. Yhteistä teille on positiivinen elämänasenne sekä se, ettei kaikkeen tarvitse aina suhtautua liian vakavasti: turhalle synkistelylle ei teidän treffeillänne ole tilaa. Syksyn viiletessä vedätte yllenne kirkkaanväriset villapaidat ja lämmitätte mukilliset vaapukkamehua. Saatatte myös innostua kutomaan toisillenne villasukat!

Katto Kassinen: Parhaiten seuralaiseksesi sopii reteä ja hieman erikoinen Katto Kassinen, joka asustelee varsin boheemisti sisustetussa kattohuoneista ja lentelee selässään olevan propellin avulla kaupungin yllä. Kassisen ulkonäössä viehättää tuulen tuivertama kampaus, pikku pömppis ja hieman lapsenomainen sonnustautuminen farkkuhaalareihin. Hänen parhaisiin puoliinsa lukeutuu hänen optimistisuutensa. Katto Kassinen osaa nauttia elämästä ja sen mukanaan tuomista pienistä ilon aiheista. Paras ajanviettotapa teille kahdelle onkin spontaani hulluttelu tai herkuttelu ja rennosti ottaminen. Myös Kassisen ylitsepursuava itsevarmuus viehättää – toisaalta se voi muodostua myös hänen heikkoudekseen itserakkauden ja marttyyriuden muodossa.


Eniten c-vaihtoehtoja:

             


Jay Gatsby: Jay Gatsby, ensimmäisessä maailmansodassa palkittu veteraani ja New Yorkin parhaiden bileiden järjestäjä. Näistä saavutuksista huolimatta Gatsby haluaa vetäytyä syrjään ja pitää itsensä mysteerinä muille. Huikeissa juhlissaan hän ei tee itsestään numeroa, ja "kadotetun sukupolven" tapaan hän on epätavallisen herkkä elämän antamien lupausten suhteen. Gatsbyn haaveet ovat suuria ja valitettavasti mahdottomia saavuttaa.

Luna Lovekiva: Heilasi on Luna Lovekiva! Rauhallinen ja ystävällinen Luna on kumppanina luotettava, rohkea ja aina valmis auttamaan. Hän tekee läheistensä vuoksi kaikkensa ja haluaa muiden olevan onnellisia – joskus oman onnensakin yli. Luna on luonnonläheinen ja luova oman tiensä kulkija, jonka kanssa treffit ovat varmasti erikoiset ja mieleenpainuvat, sillä taivaskaan ei ole mielikuvitukselle rajana. Lähtekää piknikille satumaiseen metsään tai käykää tanssiaisissa – mitä ikinä keksittekin, se ei varmasti ole tylsää tai tavallista. 


Eniten d-vaihtoehtoja:

        


Dexter Morgan: Unelmien kumppanisi on verevä Dexter Morgan! Veriroisketutkijana Miamin poliisilaitoksessa työskentelevä Dexter on omiaan sinulle, joka tykkäät hieman erikoisemmasta menosta, kuten muovikelmuun sukeltamisesta, yöllisistä veneretkistä ja jätesäkin tuoksuisista puukkoleikeistä. Tietenkään luusahan sinfoniaa unohtamatta! Parasta tietysti suhteessanne on, että osaatte pitää yhteiset salaisuudet itsellänne. Rakkautenne janoaa verta ja ruumiinosia!

Lisbeth Salander: Lisbeth on oivallinen seuralainen synkkiin syysiltoihin, kun mielessä pyörivät romanttiset ajatukset kuten kosto, hakkerointi ja kuolema kaikille väkivaltaisille miehille. Kukapa ei lämpenisi ajatukselle intiimistä illasta tietokoneen äärellä! Lisbethin karu olemus ei ehkä rohkaise suuriin hellyydenosoituksiin, mutta jos hänen antaa toimia oman päänsä mukaan, voi suhteesta tulla hyvinkin tulinen.


Teksti: Miska Tanskanen, Noora Koponen, Meri Kinnunen, Karoliina Kapanen, Anne Tuovinen, Mirja Kallinen, Kaino Pirinen
Kuvat: Kaino Pirinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti