maanantai 9. toukokuuta 2016

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Täky ry:n hallituksen kevät on ollut täynnä kiirettä ja vipinää, mutta vappu saa kaiken stressin ja huolet karkaamaan taivaalle heliumpallon lailla. Hallitus on ollut mukana erilaisissa tutustumisilloissa ja pyrkinyt yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Näkyvimpänä merkkinä tästä olivat Yökyläsitsit yhdessä Nefan, Muuvin ja JoIon kanssa sekä Nefan kanssa toteutettava vuoden 2017 tyttökalenteri. Sen lisäksi on edustettu Osmassa, pidetty haalarinkastajaiset ja vietetty aikaa hengailuillassa. Täky oli mukana järjestöpäivillä, ja vaikuttamassa on istuttu niin sopon, kopon kuin järjestöjaostonkin kokouksissa.

Vappuna järjestettiin fukseille rastirata sekä vanhuksille kostajaiset, ja kaikki huipentui alkukivien 30. lakitukseen. Lakitus oli monella tapaa historiallinen: paikalla oli aitoja, alkuperäisiä täkyjä ja Koutola piti puheensa ensimmäistä kertaa ulkomuistista. Meelelahutuslaulu kajahti ilmoille komeammin kuin moneen vuoteen, skumppapullot räjähtivät auki ja Koutola julistettiin historian kolmanneksi Kunniatäkyksi.

Kevään ainut jäljellä oleva tehtävä on vielä karkin jakaminen pääsykokeita jännittäville uusille opiskelijoille. Sen jälkeen hallitus jää kesälomalle.

Toivotan koko hallituksen puolesta kaikille täkyille oikein ihanaa kesälomaa! Muistakaa rentoutua ja ottaa ilo irti aurinkoisista päivistä :-)

Anne
pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti