maanantai 9. toukokuuta 2016

OPETTAJIEN TALENTIN PALKINTOJENJAKO

Opettajien Talentin 2016 voittajat ovat nyt selvillä! Taistelu oli tiukka ja jokaisella kyvyllä oli omat kannattajansa. Itäkynä palkitsi kuitenkin kaksi talenttia: äänestäjien suosikin ja toimituksen suosikin.



Kirjallisuuden lehtorimme Samuli Hägg voitti ylivoimaisesti opettajien Talentin. Samuli Hägg oli ehdolla taitavalla lauluesityksellään ja hurmasikin Itäkynän lukijat äänellään sekä hienolla tulkinnallaan Paul McCartneyn kappaleesta Blackbird. Itäkynä palkitsi hänet eräänä torstaiaamupäivänä luennon jälkeen suklaalevyllä ja kunniakirjalla. Hymyilevä talentti sanaili vaatimattomaan tapaansa voiton olevan "täysi yllätys" ja suklaan menevän parempiin suihin vielä myöhemmin tänään. Itäkynä onnittelee voittajaa lämpimästi!


Suomen kielen professorimme Marjatta Palander oli kiireinen, kun Itäkynä tuli häntä palkitsemaan, mutta kuullessaan, mitä asia koski liikeni häneltä kuitenkin aikaa. Marjatta Palander osallistui kilpailuun halonhakkuutaidollaan, joka vakuutti Itäkynän toimituksen. Palander sanoi, ettei olisi uskonut pääsevänsä näin pitkälle ja oli iloisen yllättynyt palkinnostaan. Lisäksi valitsemamme suklaa sattuikin olemaan Planderin lempisuklaata. Itäkynä onnittelee voittajaa lämpimästi!

Teksti: Veera Savelius ja Minna Nousiainen
Kuvat: Minna Nousiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti