maanantai 9. toukokuuta 2016

MINNAN SALONKI
Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten. Lähetä kysymyksesi pikimmiten osoitteeseen itakyna(a)taky.fi niin minä tyydytän tiedonjanosi.


Hei Minna! Olen korviani myöten ihastunut erääseen siroon blondiin, joka rakastaa kaunokirjallisuutta. En ole vielä uskaltanut tunnustaa hänelle tunteitani, mutta ajattelin itse kirjoitetun runon tekevän häneen hyvän vaikutuksen. En kuitenkaan ole varsinaisesti mikään kynäniekka, joten kaipaisin hyviä vihjeitä. Hyvä Minna, kuinka kirjoitan rakkausrunon?
Desperatos

Moi Desperatos! Kevät on tunnetusti rakkauden aikaa ja on ihanaa, että lintujen lisäksi lirkuttelet myös sinä. Kyllä minä ainakin kulttuuri-ihmisenä arvostan tuollaista vaivannäköä. Tässäpä muutama eeppinen vinkki, joilla hurmaat sydänkäpysesi:
  • Pyri siihen, että runosi eroaa massasta. Voit käyttää esimerkiksi erikoista runomittaa tai kirjoittaa runosi vaikka kuvan muotoon.
  • Käytä erikoista fonttia, mutta vältä Comic Sanssia. Se huokuu lemmen tappavaa pahuuden voimaa. Varo myös fonttikokoa 72, se voi vaikuttaa liian innostuneelta.
  • Käsin kirjoitetulla runolla voit viestittää jotain omasta persoonastasi. Jos kuitenkin harakankin askel viettää suorempaan kuin sinun tekstisi ja käsialasi muistuttaa kuusivuotiaan lääkärin aakkosteluyritelmää, kannattaa suosia elektronisia kirjoitusvälineitä.
  • Vältä riimiparien käyttöä ellet osaa kirjailla niitä yhtä uskottavasti kuin Eppu Normaali. "Olet aina niin iloinen ja ainakin satakiloinen" ei varmasti sytytä ketään.
  • Suosi hienoa ja romanttista, valmiiksi kuvioitua kirjepaperia. Jos olet köyhä, on onneksesi olemassa nykyään myös vaaleanpunaista ja tuoksuvaa vessapaperia. Tässä on sekin hyöty, että jos runosi on niin sanotusti syvältä, voi ihastuksesi pyyhkiä siihen sievän peppunsa.
Tsemppistä vaan ja ei kun kynä laulamaan! Terveisin Minna.


Morojenttes Minna!
Et IKINÄ arvaa mitä on tapahtunut!!!! Vittu KENEENKÄÄN ei voi enää nykyään LUOTTAA. Mun elämä on ihan PILALLA!! Makekin vaan sano että anna jo olla, mut miten vittu annat?!? KUKAAN EI YMMÄRRÄ mun ongelman TODELLISTA laitaa. Penakin sano että kyllä se kaljalla lähtee mut EI VAAN VITTU LÄHDE. Mun pää RÄJÄHTÄÄ ihan JUSTIINSA!!! Ansku on ainut joka on edes vähän yrittänyt tsempata mua tässä mun tilanteessa mutta ei sellasiin HUTSUIHIN voi luottaa. MITÄ TEEN??!!
T: sick_fast_glasses

Hei vaan sick_fast_glasses. Olen hyvin harmistunut siitä, että olet kohdannut elämässäsi tällaista vastoinkäymistä. Koska en ymmärtänyt, mikä ongelmasi oikeastaan on, tässä on muutama elämään yleisesti sopiva vinkki. Muista, että kaikki järjestyy aina lopulta jollakin tavalla. Ei välttämättä parhain päin, mutta järjestyy kuitenkin. Mikään piina ei voi kestää pidempään kuin tämä elämä. Pidä huoli, että jääkaapissasi on aina ruokaa ja televisiossai pyörii Netflix. Nämä kaksi antavat hyvin monen ihmisen elämään suuren merkityksen. Jos sinulla on varaa, osta itsellesi vesiskootteri ja näytä kaikille, että olet parempi kuin he. Tutkitusti suomalainen voi hyvin, kun hänen kulkupelinsä on hienompi kuin naapurin. Vaikka keskisormen näyttämistä voidaan pitää hieman lapsellisena, ei sen eheyttävää voimaa voi kuitenkaan väheksyä. Mitä ikinä tapahtuukin, pysy kaukana silloista – niiltä hyppääminen ei tutkitusti ole terveellistä. Jaksuhail Minnalta!MINNAAAAAAAAAAA! OLEN HUKANNUT AURINKOLASINI! MITÄ TEEN! HELP!
TOIVOO KESÄMIES

Mikä siinä on, että kaikkien pitää nyt huutaa. Juokaa sitä viinaa tarpeeksi, niin muuttuu mielikin levolliseksi. Minna.


Heippuli Minski! 
Kuten tervehdyksestäni ehkä paistaa, on kevään opiskelu saanut minut järjettömyyden partaalle. En enää pysty istumaan rauhassa paikoillani ja suustani pääse karjahduksina satunnaisia kirosanoja sekä epämääräisiä ölähdyksiä. Normaalisti en ole tällainen, joten kyse tuskin on touretesta. Minulla olisi vielä yksi tentti edessäni. Kuinka selviän siitä?
ÄMO2

Heisulivei ÄMO2! Olet kipeästi rentoutumisen tarpeessa. Sen yhdistäminen tulevaan tenttiin saattaa olla haastava kombinaatio. Lähde ensimmäisenä etsimään mielenrauhaa luonnosta. Tutkaile puiden lehtiä, jotka somasti vihertävät ja vienosti keinuvat tuulen tahdissa. Uuden elämän näkeminen saa toivon heräämään, ja söpöjen eläinten poikasten katsominen tekee olosi nuorekkaammaksi. Luonnosta voit löytää myös kohtalotovereitasi. Kuuntele lokkeja, mutta varo, etteivät ne kaiken huutamisen lomassa ulosta päällesi. Voit etsiä voimaa eri taiteen muodoista, kuten vaikkapa musiikista. Mikäli klassinen musiikki ei kaikkien tutkimustulosten mukaisesti parannakaan opiskelusuoritustasi, anna hevimetelin ärjyä tuskasi puolesta. Jos mikään muu ei tunnu auttavan, käytä hyväksesi vanhaa suomalaista soidinmenetelmää: pyydä ystävääsi sitomaan sinut vöillä ja kahleilla kiinni kellarin tuoliin, teippaa suusi kiinni jesarilla ja laita silmiesi pidikkeeksi tulitikut jotta luomet eivät pääse luppasemaan. Komenna ystävääsi laittamaan tenttikirja eteesi. Joudutpahan lukemaan. Jos rahasi riittävät, niin voit palkata kaupungin messumiehen saarnaamaan kirjan tekstiä sinulle megafonista suoraan korvaasi. Kyllä oppimiseen aina niksit löytyy. 
Rentouttavia lukuhetkiä toivotteleepi Minna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti