tiistai 3. marraskuuta 2015

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Syksyssä on sellainen hassu fiilis. Kesä kuihtuu pois, luonto vanhenee hetkessä. Silti puut ovat kauniimmat kuin koskaan ennen. Ja vaikka taivas on harmaa, kaikkialla loistaa keltainen. Ei tässä tiedä miten päin pitäisi olla.

Eikä onneksi tarvitsekaan tietää. Syksy taitaa olla kaikille opiskelijoille sitä kiireisintä aikaa. Uuden opiskeluvuoden innostuksissa on valittu heti alkuun iso läjä kursseja, ja yliopisto tarjoaa tapahtumien osalta parastaan. Täkyssä on vietetty fuksiaisia, pelleilty kaupunkisuunnistuksessa, tavattu uusia ja vanhoja opiskelijoita, hoilattu lauluja sitseillä, vierailtu muiden vuosijuhlissa ja hypitty pihalla Sala-assassiinien merkeissä. Tylsää ei pääse tulemaan jatkossakaan – edessä siintää vielä jännitys edustajistovaalien tuloksesta, Warjo-bileet, parit Sala-assassiinit, pikkujoulut ja Oulussa järjestettävä Osma (jonne kannattaa muuten lähteä puolustamaan Täkyn viimevuotista mestaruutta!).

Tapahtumien myllerryksessä myös Täkyn sävelet muuttuvat. Marraskuun 12. päivä pidetään syyskokous, jonne ovat kaikki jäsenet tervetulleita! Valitsemme siellä uuden hallituksen, joten etenkin hallituspaikkoja havittelevien kannattaa rynnistää paikalle! Tarkemmat tiedot kokouksesta ilmoitetaan vähän myöhemmin sähköpostilistalla ja Facebookissa. Nykyisen hallituksen seuraava kokous järjestetään maanantaina 2.11. klo 12 Humpalla, sinnekin saa tulla kuuntelemaan ja tutustumaan meininkiin.

Syksyssä on sekin hyvä puoli, että vaikka päivällä riittäisi tekemistä enemmän kuin olkalaukkuun mahtuu, niin illalla hiipivä hämärä oikein vaatii suuren kupillisen lämmintä teetä, tuoksukynttilän ja hyvän sarjan Netflixistä. Seuraavana päivänä jaksaa taas istua luennolla ja väläyttää vastaantulijoille hymyjä.

Kivaa syksyä kaikille! Otetaan tästä hienosta vuodenajasta kaikki irti!


- Anne


Teksti: Anne Tuovinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti