tiistai 3. marraskuuta 2015

TAPAHTUMAVASTAAVA TURISEESyyslukukausi on edennyt jo pitkälle ja tapahtumiakin Täkyllä on ollut ihan mukavasti. Kiitoksia kaikille, jotka ovat osallistuneet järjestelyihin taikka vain osallistuneet juhlimiseen. ;)

7.9.2015 Fuksien ja ”vanhusten” tutustumisilta
Vietimme syyskuun toisella viikolla Bar playn yläkerrassa tutustumisiltaa, jossa tarkoituksena oli tutustuttaa uudet opiskelijat ylempien vuosikurssien opiskelijoihin. Osallistujia oli oikein mukavasti ja tapahtuma tuntui keränneen innostusta monissa. Iltaan sisältyi erilaisia tutustumisleikkejä ja loppuilta olikin pelkkää yhteistä hengaillua. 

9.9.2015 Fuksiaiset
Fuksiaisia vietimme melkein heti tutustumisillan jälkeen. Fuksiaiset menivät perinteisen rastityyppisen kisailun merkeissä ja päätepysäkkinä toimi Suvas, jossa tapahtui palkintojen jako ja fuksien perinteisten räppien esitykset. Lisäksi saimme kuulla räppirastin pitäjien esittämän räpin. Fukseille oli annettu pukeutumisohjeeksi ”suomalaiset muusikot”, ja hyvin moni oli ottanut teeman omakseen ja näimme todella hienoja asukokonaisuuksia. Erityisesti Jukka Poika oli saanut monia imitoijia. Kiitoksia kaikille osallistuneille!

8.10.2015 En kommentoi -sitsit
Täky järjesti yhdessä Praxis ry:n (yhteiskuntatieteiden opiskelijat) kanssa En kommentoi -sitsit, joihin osallistui noin 60 henkeä. Sitsit onnistuivat (ainakin omasta mielestäni) oikein hyvin, ja oli mukavaa tehdä vaihteeksi yhteistyötä humanistisen tiedekunnan ulkopuolelta olevan ainejärjestön kanssa. Sitseillä laulettiin perinteisten sitsilaulujen ohessa myös Antti Tuiskun biisejä, ja ohjelman olivat suunnitelleet illan toastit.  Sitsien en kommentoitavana erikoisuutena voitaisiin pitää täysin toisesta ulottuvuudesta ilmiintynyttä lauluvihkoa, joka aiheutti hieman hämmennystä sitsikansassa. Allekirjoittanut voi vain todeta lauluvihkon olemusta en kommentoi. Jatkot olivat Ilonassa, jossa laulamisesta hurmioituneet sitsaajat innostuivat ärsyttämään torstaifiiliksissä olevaa henkilökuntaa sitsien humalluttamalla olemuksellaan sekä kajauttamalla ilmoille toisen jos toisenkin ”täydellisen” karaoke-esityksen. Voin sanoa, että oli kyllä aikamoiset sitsit. Kiitän näin syvästi kaikkia osanottaneita!

28.10.2015 Warjot 2015
Lokakuun lopussa järkättiin yhteiset halloween-karkelot humppalaisten kesken Educalla. Paikalle saapui aika lailla lössiä, ja ihmispaljouden keskellä ei meinannut edes musiikki kuulua kunnolla. Koska Täkyn tapahtumavastaava osaa olla kännissä oikea draamaqueen, tuli ehkä yllätyksenä millaista draamaa selväpäisen tapahtumavastaavan tietokone sai osakseen. Ei nimittäin osattu enää yhdistää nettiin taikka pysyä siellä netissä. Onneksi halloween-hengen sekoittama bilekansa osasi pitää hauskaa ilman musiikkiakin, ja sentään loppuillasta saimme kuulla kunnon musiikkia. Varsinkin siivousvaiheessa. Hoh hoo! Illan aikana palkittiin viisi eri pukua, ja voin todeta kaikkien asujen olleen aivan älyttömän hienoja. Jatkot sujuivat oikein mallikkaasti Kerubissa. Voisin kehua muutaman täkyläisen aiheuttaneen hilpeyttä hienoilla Putin-asuillaan. Oli nimittäin hyvin eeppinen kokemus tanssia kolmen eri Putinin kanssa Kerubin hämyisissä tunnelmissa. Omat pikku Putinimme palkittiin illan aikana kekseliäimmästä asusta. Olen oikein ylpeä! 

TULEVAA
Pikkujoulut 17.11.

Teksti: Mirja Kallinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti