tiistai 3. marraskuuta 2015

HUMPPAGALLUP – KAMPUSRYSÄYS EDITION

Syksyn ensimmäisen Humppagallupin uhreiksi valikoituivat Kampusrysäyksen aikaan julkisille paikoille uskaltautuneet opiskelijaparat. Gallupin teemaksi napattiin luonnollisesti syksy ja opiskelun pariin palaaminen. Kysely sisälsi valmiita vastausvaihtoehtoja, mutta jalomielisesti täyttämään suostuneet ilakoitsijat saivat lisätä myös omia vaihtoehtojaan, jotka ilmenevät diagrammeissa kaksivärisinä palkkeina.Ensimmäisessä kysymyksessä pyysimme kuvailemaan niitä fiiliksiä, joilla kouluvuosi polkaistaan käyntiin. On mahdotonta arvailla, miksi suosituimmaksi vaihtoehdoksi kipusi Ilomielin iloliemin. Noin kolmasosan tuntemuksia parhaiten kuvasi "iha ok". Höhhöhöhöhööhöhhöö-vastauksen valitsi viisi opiskelijaa. Kyseinen vastaus voidaan tulkita niin hömelöksi naureskeluksi kuin yliopistolle raahautumisesta aiheutuneeksi puuskutukseksikin.Irtoaako tänään? -kysymyksen tulokset viittaavat siihen, että Itä-Suomen yliopistossa ollaan tänä syksynä pihisteleväisellä tuulella ja keskitytään ruumiillisten nautintojen sijasta opiskelemaan täysillä. Ei-vastauksen valitsi vastaajista 18, mikä on noin kaksi kolmasosaa. Kahdeksan henkilöä oli kuitenkin sitä mieltä, että voi pojat, kyllä muuten irtoaa. Kolme vastaajaa pysytteli salaperäisenä, eikä suostunut kertomaan Itäkynän toimitukselle näin intiimiä asiaa.
 
Jotta opiskelussa ja elämässä ylipäätään menestyisi, kannattaa omistaa jonkinnäköinen onnenamuletti. Näin ollen tiedustelimmekin, mikä sellaiseksi parhaiten sopisi. Suurimman suosion saavutti Humpan kahvilan voisilmäpulla eikä syytä todennäköisesti tarvitse edes arvailla, sillä motivaatiopulla on paikallaan useammin kuin kesälomaillessa on saattanut edes kuvitella. Toiselle sijalle kiri pieni sininen taikapilleri, jonka voimaan luottaa kuusi vastaajaa. Tarkempi tutkimus siitä, korreloiko tämä vastaus edellisen kysymyksen tulosten kanssa, olisi kenties ollut paikallaan. Täkyn hyvägeeniset ja heleähipiäiset kaksospojat Johannes ja Topias olivat viiden vastaajan suosiossa. Ainoastaan kolme valitsi Office365-tunnukset tuomaan onnea. Merkillistä...


Hommat sujuvat kuin tanssi, kunhan taustamusiikki on oikea. Niinpä kysyimmekin, minkä biisin tahtiin tanssijalka Joensuussa tänä syksynä vipattaa. Ylivoimainen voittaja biisikattauksessa oli Antti Tuiskun suloisella äänellään lurittelema biisuli. Konfliktien välttämiseksi toimitus ei kommentoi asiaa sen kummemmin. Seitsemän vastaajaa luotti tuttuun ja turvalliseen suomalaiseen melankoliaan ja Leevi and the Leavingsiin. Jaetulle kolmannelle sijalle ylsivät Karri Koira ja Turmion Kätilöt. Takavuosien prätkäsankari Mika Sundqvist ei ollut valitettavasti tällä kertaa kenenkään suosiossa. 


Teksti: Noora Koponen
Kuvat: Anne Tuovinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti