tiistai 3. marraskuuta 2015

MINNAN SALONKI

Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten.Minna, apua! Mistä voin tehdä kandidaatintutkielmani?
- Epätoivoinen humanisti

Hei Epätoivoinen humanisti! Otetaanpa hetki aivan rauhassa. Hengitä pallean kautta hitaasti sisään ja ulos. Kuvittele itsesi makoilemaan kukkaniitylle. Makustele hengittämääsi ilmaa ja anna raikkaan ilman tuoksun viipyillä kehossasi. Kuulet satakielen liverryksen ja tuulen kuiskailun nuorten koivujen latvuksissa. Kuvittele silittäväsi ruohikkoa hellästi sormenpäilläsi. Hivuta kätesi hitaasti laukkusi pohjalle, kunnes tunnet oluttölkin viileyden ihoasi vasten. Ooh, taivas. Sihauta juoma auki ja avaa silmäsi. Jos näet edessäsi jylhän Karhun, niin aiheesi on oleva suomalainen mytologia. Mikäli silmissäsi siintää Sandels, perehdy Tuntemattomaan sotilaaseen. Jos edessäsi nököttää säälittävä tölkki K-menun siideriä, niin sulje vittu äkkiä ne silmät, painu makuulle ja aloita alusta. Myöhemmin laita opintolainahakemus vetämään.
Tsemppistä mielenkiintoiselle kirjoitusmatkalle! Minna.


Moi Minna! Minua polttelee hirvittävä matkakuume. Minne köyhä opiskelija voisi matkustaa edullisesti ja millä rahalla?
- Paris for4ever

Heipparallaa! Liftaa Amsterdamiin. Jos et tule takaisin, säästät paluumatkan rahat. Ja mikäli kaipaat matkaseuraa, tulen mielelläni mukaasi.
Terveisin Minna


Apua Minna! Hankin Sykettä-tarran, enkä halua että rahani menevät hukkaan. Mitä sillä voi tehdä?
- Sporttibeibeh

Moikka! Nimimerkkisi perusteella voisin suositella sinulle tankotanssia. Mutta valitettavasti ryhmät ovat usein täynnä, joten on hyvä olla varasuunnitelma. Lisäksi Googlesta löytyvistä kuvista päätellen tankotanssijat ovat aina laihoja ja lihaksikkaita simpsakoita tirppejä, joten et sinä luultavasti edes pääsisi vielä mukaan. Suosittelenkin aloittamaan kuntosalilta, joka löytyy Aurora-rakennuksesta. Siellä voit pumpata itsesi kondikseen ja kasvattaa itsetuntoa muiden, huonompien treenaajien joukossa. Jos et nuku laitteissa, rävellä puhelintasi, kävele ympäriinsä tyttöjä kytäten ja jututtaen, päästele synnytysääniä tai juoruile edellisviikon ryyppyreissusta tai äärioikeistolaisesta politiikasta, olet eliittiä. Protskut vain mukaan ja kireydestä soivat trikoot jalkaan! Jaksaa jaksaa, Minna.


Arvon elämänviisautta täynnä oleva Minna. Olen saattanut itseni kiperään tilanteeseen ja haluan siitä pois hinnalla millä hyvänsä. Tapasin kolme kuukautta sitten elämäni palavan rakkauden. Menimme välittömästi kihloihin ja elämä tuntui vihdoin löytäneen tarkoituksensa. Viime viikkoina rakkaastani on paljastunut uusia epämiellyttäviä puolia, joilta yritän sulkea silmäni siinä kuitenkaan onnistumatta. Hän on nymfomaani ja kiristää minua kaikin mahdollisin tavoin. Hän ei enää käy suihkussa tai muutenkaan huolehdi ulkoisesta olemuksestaan ja niistää aina nenäliinasta ohi. Viime viikolla hän myi lemmikkihamsterini Kaisan minun ollessani töissä. Hän itse ei käy töissä tai tee mitään muutakaan hyödyllistä. Haluaisin päästä hänestä eroon, mutta uskon hänen sekopäisen luonteensa tekevän siitä erittäin hankalaa. Sinun täytyy auttaa minua ennen kuin teen jotain epätoivoista!
- Olen parempi kuin hän -92


Voi sinua raukkaa. Ihan sydäntä riipaisee. Ikävää, että Amor on kerännyt nuolensa takaisin, mutta niin siinä tuppaa välillä käymään. Otit yhteyttä oikeaan ihmiseen, sillä olen itsekin ollut vähän samankaltaisessa suhteessa. Sinun täytyy päästä tilanteen herraksi. Kaikki on kuitenkin yksinkertaisempaa kuin kuvittelitkaan. Pakkaa kaikki hänen tavaransa ja valmistele häntä pitkää lemmenlomaa varten. Houkuttele hänet suloisilla suukkosilla autoon, jossa sinulla on varattuna ilmastointiteippiä ja nippusiteitä. Pyydä häntä hetkeksi sulkemaan silmänsä, jonka jälkeen kolkkaa hänet sievästi tajuttomaksi ja kiinnitä istuimeen. Sen jälkeen aja mahdollisimman kauas erämaahan, pois sivistyksen parista. Potkaise hänet ojaan ja heitä perään makkaraa, sormus ja pakkaamasi tavarat. Kaasuta tiehesi kivet sinkoillen. Kotona kerää kimpsusi ja kampsusi. Muuta helvettiin ja äkkiä. Jos haluat pelata varman päälle, niin tee itsellesi uusi identiteetti. Sillä siitä päästään. Toivottavasti vinkeistä oli hyötyä! Love, Minna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti