tiistai 28. lokakuuta 2014

MINNAN SALONKI

Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten.Minua vaivaa hirveä pentukuume, mutta en tiedä mistä koiria saa halvalla ja luotettavasti. Osaatko auttaa?
- Kääpiöpilsneri32

Heipparallaa Kääpiöpilsneri32! Olethan ottanut huomioon, että koiran omistaminen on suuri vastuu. Eläin ei ole lelu. Se on riippuvainen sinusta ja ehtymättömästä rakkaudestasi, eikä huolenpito saa horjua päiväksikään. Lisäksi koiran ylläpitäminen vaatii paljon rahaa ja aikaa. Pennun kouluttamista ei saa laiminlyödä. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta nelijalkaisista ystävistä, voi näin suuri elämänmuutos olla shokeeraava. Ennen pennun kotiutumista voikin olla syytä harjoitella vastuun kantamista mäyräkoiran avulla. Tämä opiskelijaystävällinen rotu kannattaa ottaa aluksi hoitoon vaikkapa vain viikonlopuiksi.
     Mikäli rahatilanteesi on heikko ja lemmikkikuume kuitenkin jyllää valtoimenaan, voit hankkia isomman eläinlauman kerralla. Pitämällä kylpyhuoneesi kosteana ja lämpimänä saat nopeasti seuralaisia sokeritoukista. Nämä vipeltäjät ovat aluksi hiukan ujonpuoleisia, mutta ajan myötä opitte varmasti pitämään toisistanne. Voit vahvistaa kiintymyssuhdettanne antamalla niille kauniit nimet. Lemmikin pieni koko ei ole syy laiminlyödä sen kohtelua, sillä näilläkin ystävillä on tunteet. Sokeritoukat ovat kuitenkin helppohoitoisia, joten ajallisia ja taloudellisia resursseja jää myös opiskelija-aktiviteettien harjoittamiseen. Onnellisia hetkiä ja mukavaa yhteiseloa, toivoo Minna.


Uskaltauduin vihdoin ja viimein pyytämään unelmieni tyttöä treffeille. Kuinka käyttäydyn niin, ettei romanttinen illallinen jää viimeiseksi?
- Martti

Hei Martti. Onnittelut siitä, että olet löytänyt elämäsi prinsessan. Ihastumisen ensiaskeleet ovat upeaa ja jännittävää aikaa. Sivistynyt ruokapöytäkäyttäytyminen lähtee seuraavista etikettisäännöistä:
1. Älä kaiva nenää, munaa tai persettä.
2. Mikäli hampaankolosi tursuavat lihasäikeitä, älä hymyile leveästi tai sorki välejä haarukalla.
3. Älä piereskele. Jos rupsu on kuitenkin pakko päästää vapauteen, huolehdi että daamisi on hajunkantaman ulkopuolella.
4. Välttele sanoja horatsu, lauta ja sotanorsu, vaikka hän koettelisikin kärsivällisyyttäsi suunnittelemalla tulevia häitänne.
5. Älä nauti virvokkeita niin paljoa, että kovakouraisen kähminnän lisäksi myös oksennat hänen rinnuksilleen taksin takapenkillä.
Lisäksi sinun kannattaa harkita tarkkaan, onko erikoisimpien seksifantasioiden paljastaminen kannattavaa vielä tässä vaiheessa. Romantiikantäyteisiä treffejä ja Amorin nuolia, toivottaa Minna.


Biletin liikaa ja nyt tililläni on 20 senttiä. Opintotuki tulee vasta kolmen viikon päästä. Mitä köyhä opiskelija syö?
- Porvarit sucks

Arvoisa Porvarit sucks, jokainen meistä on joskus ollut sinun tilanteessasi – monet jopa useana kuukautena peräkkäin. Onneksi luontoäiti tarjoaa meille erilaisia selviytymiskeinoja. Sienestäminen ja marjastaminen on tylsää, mutta voit esimerkiksi hakea lähikaupastasi ilmaisen perunan. Punnitse yksilö, jonka hinta on korkeintaan kaksi senttiä. Tällöin sinua ei veloiteta. Tapa on sovellettavissa myös muiden tärkeiden elintarvikkeiden, kuten irtokarkin, ostamiseen. Näin saat ravinnostasi aivotyöskentelyyn tarvittavat hiilihydraatit ja jälkiruoan.
     Olet ilmeisesti sisäistänyt opiskelijan virvoitusjuomapolitiikan, mutta heikkoina hetkinä voit turvautua joka opiskelijan yleissivistykseen kuuluvaan juomavinkkiin. Eurolla saat sekä palan hiivaa että sokeripussin, joista valmistat suuren sankollisen raikasta ja ravitsevaa kiljua erittäin edullisesti. Humalan sivuuttaminen heikon taloudellisen tilanteen varjossa on syntiä. Promillet lisäksi auttavat unohtamaan sekä nälän että rahahuolet ja nostavat koulutehtäviin tarvittavan luovuuden huippuunsa. Kulinaristisin terveisin Minna.


Olen ollut vailla opiskelustressiä jo kaksi viikkoa. Tämä harmonia on minulle aivan uutta. Olenko vihdoin löytänyt sieluuni rauhan?
- Hallelujah

Se ei ole mahdollista. Soita YTHS:lle. Pikaista paranemista, toivoo Minna.


Nenässäni on suuri syylä. Miten voin silti olla kovis?
- ^*_pUnkfÖrever94_*^

Hei rakas ^*_pUnkfÖrever94_*^. Älä turhaan vaivu murheen alhoon: syylästä huolimatta olet yhtä arvokas ja ihana kuin kaikki muutkin. Syylä on olennainen osa sinua ja persoonaasi, eikä ketään tule tuomita erilaisuuden vuoksi. Rakkaus sinua kohtaan lähtee omasta itsestäsi. Oppimalla hyväksymään pienet epäkohtasi itsevarmuutesi häikäisee myös lähelläsi olevat ihmiset. Kun olet näin löytänyt sisäisen koviksen, voi ulkoisen rakentaminen alkaa. Tuunaa Toyota Corollasta tai Lada Samarasta liekkikuvioiden ja vahvojen subbarien avulla teiden kuninkaan arvoasi pönkittävä menopeli. Älä myöskään unohda erityisvanteita, karvanoppia tai Wunderbaumia. Lopullisen silauksen saat liimaamalla ikkunoihin tarroja, joissa keimailee isotissisiä typyjä. Maine koviksena on taattu, kun saavut yliopiston parkkipaikalle sladissa ja kumia polttaen. Ihan vitun awesome ajaa täysii ja kuunnella Motörheadii. Ace of Spades! \,,/
Rakkaudella, Minna.


Silmäni ovat nauliutuneet tiukasti Täkyn upeaan puheenjohtajaan. Hänen auktoriteettinsa ja jylhä olemuksensa kuitenkin herättävät minussa kunnioituksen lisäksi myös pelkoa, enkä uskalla mennä juttelemaan. Kuinka saisin hänet huomaamaan minut?
- (Everything I Do) I Do It For You <3

Parahin (Everything I Do) I Do It For You <3,
on aivan normaalia, että ihastuminen saa aikaan hämmennyksen ja epävarmuuden tunteita. Tutkimuksissakin on todistettu, että komea ja korkeassa valta-asemassa oleva henkilö voi vaikuttaa vaikeammin lähestyttävältä. Mahdoton tehtävä puheenjohtajan valloittaminen ei kuitenkaan ole, sillä hänenkin rinnassaan sykkii kultainen sydän.
     Yksinkertaisista perusasioista on hyvä lähteä liikkeelle: pidä huoli ulkoisesta olemuksestasi, hyvästä hygieniasta ja ystävällisistä eleistä. Muista hymyillä, sillä näin saat hänet alitajuisesti kiinnittämään sinuun huomiota. Jotta jonain päivänä pääsisit hänen juttusilleen, ota tavaksesi tervehtiä häntä Agoran käytävillä. Voit lisätä vaikeusastetta kysymällä hänen kuulumisiaan, ja kun aika näyttää oikealta, pyydä hänet kanssasi lounaalle Carelialle. Pieni kehu ei saa ketään pahastumaan, joten kannattaa ylistää hänen tyylitajuaan. Kun ystävyyssuhde on rakennettu, voit siirtyä läheisyyden seuraavalle asteelle koskettamalla hänen olkapäätään ja silittämällä hennosti hänen hiuksiaan. Varmista, että satutte samaan saunavuoroon Täkyn yhteisissä iltamissa. Löylyhuoneen hämärässä voit tarjoutua pesemään hänen selkänsä. Lopullinen kosinta kannattaa tehdä sitten, kun olet varma hänen tunteistaan sinua kohtaan.
     Jos jostain syystä edellä mainittu hidas lähestymistapa ei toimi, voit ottaa rivakammat keinot käyttöön. Vaani häntä puiden ja pusikoiden siimeksessä ja opettele hänen päivärutiininsa ulkoa. Kun tuleva aviomiehesi kulkee tavanomaista reittiään, hyökkää nurkan takaa hänen eteensä, tarraa kiinni korvista ja moiskauta mojova suudelma hänen huulilleen. Jos kolkkaat hänet ISK:n avulla ja laitat käsiraudoilla kiinni esimerkiksi patteriin tai pyörätelineeseen, saatte enemmän yhteistä aikaa hellyydelle. Pakota hänet kuuntelemaan nauhoittamaasi Äänne- ja muoto-opin luentoa, jos allekirjoitusta avioliittopapereihin ei muuten heru.
     Onnea ja menestystä valitsemallesi ruusuiselle rakkauden polulle. Dr. Seussin sanoin: you know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.
Puss och kram, Minna.

P.S. Varapuheenjohtaja on sitten minun. Näpit irti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti