maanantai 17. maaliskuuta 2014

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Hellurei ja astetta hellemmät puhheet!

Niin se vaan näyttää kevät saapuvan tähänkin syrjäiseen ja kylmään maailman kolkkaan valtakunnan rajan tuntumassa: linnut laulavat, aurinko paistaa ja jänikset aloittavat jokavuotiset lisääntymisrituaalinsa. Täkyn hallituskin on pienten heräämisvaikeuksien jälkeen saanut hierottua talviunen jättämät unihiekat silmistään ja on jo suunnitellut kaikkea kivaa keväälle pitääkseen meille niin kovin rakkaan jäsenistön tyytyväisenä. Luvassa on ainakin sitsailua, joitain bileitä ja olisipa vielä tarkoitus saada lukupiirikin käyntiin. Suunnitelmissa olisi myös päivittää Täkyn säännöt vastaamaan hieman paremmin tätä aikaa. Ennen pitkää koittaa myös se hetki, jolloin fuksimussukat induktoidaan lopullisella ja lähtemättömällä tavalla Täkyn iloiseen porukkaan. Tarkoitan tällä tietenkin haalarinkastelujaisia.

Hallituksen arkeen kuuluu paljon muutakin kuin Täkyn toiminnan ideointia ja toteuttamista. Suhteita on pidettävä yllä niin yliopistoon, ylioppilaskuntaan, muihin ainejärjestöihin kuin yliopiston ulkopuolisiin yhteistyökumppaneihinkin. Hallitustyöskentely vaatii yllättävän paljon aikaa, ja joskus ainakin minulla saattaa kulua kokonaisia päiviä pelkästään ainejärjestömme asioita miettiessä ja hoitaessa. Hallitustyöskentely on kuitenkin palkitsevaa ja välillä tuntuu, että Täkyn asioiden kanssa piehtarointi on mielekkäämpää kuin opiskelu. Toki opiskellakin pitää. Johan tässä ikääkin alkaa kohta olla sen verran, että meinaa tulla kiire päästä maksamaan veroja yhteiseen kassaan.

Olen ottanut puheenjohtajan tehtävän ilolla ja kunnialla vastaan, ja pyrin tekemään parhaani hienon ja perinteikkään ainejärjestömme eteen. Toivon, että jätän jälkeeni Täkyn, jonka asiat ovat vähintään samalla mallilla kuin ne ovat olleet tähänkin asti. Haluan myös muistuttaa, että me emme hallituksen kanssa kykene tekemään aivan kaikkea itse, vaan tarvitsemme myös aktiivisia hallituksen ulkopuolisia toimijoita, jotka ideoivat ja toteuttavat kanssamme. Olemme myös avoimia kaikille uusille ideoille, joita teillä jäsenillä on. Jos siis haluaisit Täkyn järjestävän jotain uutta ja ennen kuulumatonta toimintaa tai haluat vain antaa palautetta tai näet toiminnassamme jotain kehittämistä, tule rohkeasti nykimään hihasta. Lupaan, ettemme pure. Tai jos puremme, niin varmista että rabies-rokotteesi on voimassa. Rietot ja ratot jättävät jälkensä.

Iloisin, keväisin ja aurinkoisin terveisin perveisin
Kasperi, puhheenjohtaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti