sunnuntai 14. toukokuuta 2023

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Täkyn kevättalvi ja kevät on ollut niin toiminnallinen, että lumet ovat sulaneet huomaamatta ja lämpötila on noussut ihan varkain. Maaliskuun lopussa saavutimme Oulussa suuren täkyjoukon kanssa lähi-Osman voiton ensimmäistä kertaa aikoihin. Vain muutama viikko Osman jälkeen juhlistimme ainejärjestömme 50-vuotista taivalta Kimmelissä vuosijuhlissa, joissa oli mukana suurilukuisasti paitsi nykyisiä täkyläisiä, myös entisiä puheenjohtajia ja muita kutsuvieraita. Tapahtumarikkaan keväämme kruunasivat vappuviikot perinteineen ja uusine tapahtumineen. On tietyllä tavalla hurjaa ajatella, että vain pari kuukautta sitten kärsimme paukkupakkasista Lähtee lapasesta -tapahtumassa, ja juuri päättyneillä vappuviikoilla lähenneltin jo pariakymmentä lämpöastetta.

 

Kevään edetessä olemme hallituksen kanssa edellä mainittujen tapahtumien järjestämisen lisäksi myös saavuttaneet hyvin niitä tavoitteita, joita olemme itsellemme asettaneet. Vuosijuhlien ja vappuhulinoiden lisäksi olemme kartoittaneet kyselyllä täkyläisten näkemyksiä toiminnastamme, käyneet läpi kyseistä palautetta ja pohtineet tulevaa. Olemme myös pyrkineet parantamaan yhteistyötämme oppiaineidemme henkilökunnan kanssa, ja huhti-toukokuun vaihteessa ilmi tulleet resussiongelmat ja mahdollinen henkilökunnan määrällinen väheneminen ja siihen reagointi korostikin Täkyn ja laitoksen yhteistyön merkitykstä. Tätä kirjoitusta kirjoittaessani elämme vielä äärimmäisessä epävarmuudessa tulevaisuuden opettajatilanteista, mutta me hallituksessa uskomme siihen, että tilanne ratkeaa varmasti parhaalla mahdollsella tavalla.

 

Hiljakseen nurkan takana kolkuttelee jo kesä. Toivon, että jokainen meistä ehtii edes hiukan kouluvuoden jälkeen lomaillakin mahdollisten kesäopintojen ja töiden ohessa. Kesän tapahtumia lukuunottamatta me hallituksenkin kanssa otamme pienen hengähdystauon toiminnasta ja lomailemme heinäkuun. Haluankin toivottaa kaikille mukavaa ja rentoa kesää!

 

Pj-Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti