maanantai 31. lokakuuta 2022

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Olisi ihanan tunnelmallista kertoa kirjoittavani näitä terkkuja kynttilän valossa viltin alla pötkötellen ja höyryävä kaakaomuki vieressä. Tosiasiassa kirjoitusprosessin aikana olen ihmeellisen ristiriitaisessa välitilassa, jossa deadlinet ja stressi painavat päälle, mutta samalla kuuntelen kaiuttimista 2000-luvun alun tanssimusaa näin kello 11 aamupäivällä. Naapurit varmaan ihmettelevät, kuka hullu pitää tähän aikaan bileitä, vaikka todellisuudessa kyse onkin vain siitä, että yritän nostattaa tunnelmaa saadakseni joitain asioita hoidetuksi kilometrin pituiselta tehtävälistaltani. Uskon, että moni muukin voi samaistua siihen, että tällaisina harmaina syyspäivinä voi kaivata hieman ylimääräistä motivaatiota, oli se motivaation lähde sitten mikä hyvänsä itse kullekin parhaiten sopii. 


Monia varmasti motivoi se, että parin koronavuoden jälkeen nyt voi jo lähes ilman pelkoa tavata opiskelukavereita, niin luentojen kuin tapahtumienkin merkeissä. Toisaalta hybriditoteutusta tarjoaville luennoille voi olla edelleen suuri kiusaus osallistua sohvan pohjalta yöpuku päällä, vaikka lähiopetusta on ehditty kaipaamaan jo parin vuoden ajan. Syyslukukausi on vasta puolivälissä, mutta silti joululomaa odotellaan jo kuin kuuta nousevaa.


Täkyn hallitus puurtaa vielä tapahtumien kimpussa ja loppusyksyn aikana on tulossa vielä vaikka mitä kivaa tekemistä täkyläisille. Samalla hallituskausi kuitenkin lähenee pian loppuaan ja marraskuun syyskokouksessa on aika valita uusi hallitus kaudelle 2023. Hallituksen jäsenenä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ainejärjestön toimintaan, saada uusia ystäviä ja hankkia hyödyllisiä taitoja esimerkiksi työelämää varten. Hallituksessa on tilaa ja tarvetta kaikenlaisille opiskelijoille, joten mikäli kiinnostuit, suosittelen lämpimästi saapumaan syyskokoukseen ja asettumaan ehdolle. 

Nyt ajattelin mennä hakemaan lisää kahvia!


Pj-terkuin

-    Johanna ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti