lauantai 26. helmikuuta 2022

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS


Helmikuinen Joensuu näyttää rauhalliselta paksun lumipeitteen alla, mutta Täkyn hallitus aloittelee ahkerasti uutta hallituskautta. Odotan toiveikkaana jo kevättä ja uskon, että viime vuosien poikkeava tilanne – josta on muodostunut jo turhankin arkinen – väistyisi tieltä. Jatkuva epävarma tilanne ja ikuisuuksia kestänyt etäily painavat opiskelijoiden harteita, joten olisi jo enemmän kuin toivottavaa, että pääsisimme tapaamaan toisiamme turvallisin mielin ja voimaantumaan muiden ihmisten seurasta.

Täky onkin suunnitellut jo keväälle paljon kaikkea kivaa tekemistä niin tapahtumien kuin työelämäyhteistöidenkin saralla. Myös monet pitkäkestoiset projektit, kuten Täkyn laulukirja ja nettisivu-uudistus, etenevät hitaasti, mutta varmasti. Hallitus tekee myös näiden näkyvämpien projektien lisäksi paljon pinnan alla tapahtuvaa työtä, joka on aivan yhtä tärkeää, kuin railakkaat opiskelijariennot. Tätä taustalla tapahtuvaa työtä on muun muassa edunvalvonnallinen työ sekä esimerkiksi yhteistyö oppiaineemme tuutoreiden kanssa, mitä varten perustimmekin tälle hallituskaudelle tuutorivastaavan pestin.

Yksi Täkyn tämän vuoden tavoitteista on päästä osallistamaan jäsenistöä entistä enemmän ja saada jäsenten ääni kuuluviin, sillä jäsenet muodostavat rakkaan ainejärjestömme. Puheenjohtajana koen kaikista palkitsevimpana sen, jos saan jäsenillemme tunteen siitä, että he ovat arvostettu osa muodostamaamme yhteisöä. Haluan myös muistuttaa, että minua saa milloin vain tulla nykäisemään hihasta (vaikka toisinaan ennen aamukahvin juomista voin näyttääkin äkäiseltä) ja tulla juttelemaan mistä tahansa.

Ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille!

-          Johanna Sacklén

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti