torstai 29. huhtikuuta 2021

PÄÄKIRJOITUS

Nyt kello on 1.35, ja kirjoitin tuossa juuri Länsimaisen kirjallisuuden esseetä. Siitä tulee melko mielenkiintoinen, sillä Antiikki ei näköjään olekaan sellainen osa-alue, josta tietäisin paljon, mutta mikäs tässä on ollessa. Ehkä voisin välillä yrittää valmistella asioita ajoissa, enkä jättää kaikkea aina viime tippaan. Ehkä joskus teen niin.  

Mutta mennäänhän asiaan… jälleen kerran Itäkynässä on aivan mahtavia tekstejä ja lisäksi kuvakisa. Tästä numerosta voit siis löytää puheenjohtajan terveiset, tekstiviestipalstan, kaksi henkilökunnan ystäväkirjan sivua, opettajien hauskoja lausahduksia, lemmikkipalstan, jutun Osmar-gaalasta 2021, Täkyn vappu-gallupin, kuvakisan ja Täkyn summer bucket listin (kerro, jos kirjoitin ton väärin). 

Huom! Tässä numerossa on tekstiä sen verran, että se on jaottunut kahdelle sivulle, voit toki lukea Itäkynää yläpalkin linkkejä apuna käyttäen. 

Lisäksi Täkyn sähköpostilistalla on Itäkynästä tiedottavassa sähköpostissa liitteenä mahtava runo, joka on luotu käyttämällä Itäkynässä aikaisemmin julkaistuja runoja.  

Kiitos kaikille kirjoittajille ja ihanaa vappua jokaiselle!    

Terkuin Kristiina

Ps. Kaija-mummini sanoin "Älä mieti huonoa eilistä, vaan hyvää huomista <3”. 


Kuva: Seurakoira Lumi Janhunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti