maanantai 11. toukokuuta 2020

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Monella tapaa uudenlainen ja haastava kevät alkaa pian väistyä kesän tieltä. Kevään kohokohdat olivat tänä vuonna hieman erilaisia, kun Vappupreppiä vietettiin Discordissa ja Alkukivien lakitusta seurattiin videon välityksellä. Vaikka Vappuprepin Meelelahutuslaulut eivät korvia hivelleetkään eivätkä lopulta päätyneet lakitusvideolle, oli uudessa vapunviettotavassa positiivisiakin käänteitä: kuinka moni on aiempina vuosina kuullut joka lauseen perinteisestä lakituspuheesta?

Täkyn katse alkaa jo kohdistua pikkuhiljaa syksyä ja uusia opiskelijoita kohti, uudet upeat tuutorit ovat jo kouluttautuneet kovalla vauhdilla ja puheenjohtajana olen päässyt kirjoittamaan syksyllä aloittaville opiskelijoille tarkoitettua esittelyä Täkystä. Esittelytekstiä kirjoittaessani olen miettinyt paljon sitä, miten selittää ainejärjestön ja Täkyn roolia, ja tätä pohdittuani ajattelin muistin virkistämiseksi kerrata omasta mielestäni tärkeimpiä kohtia myös kaikille vanhemmille täkyläisille.

Ainejärjestön tarkoitus on toimia jäsentensä etujen puolesta. Täkyn tavoite on kehittyä entistäkin helpostilähestyttävämmäksi ja jäsenlähtöisemmäksi, joten meihin saa aina olla yhteydessä! Jos sinulla on esimerkiksi ideoita etätapahtumiin, parannusehdotuksia viestintään, kysymyksiä edunvalvonnan käytänteistä tai mitä tahansa muuta asiaa, voi hallitukseen olla yhteydessä sähköpostilla, somessa tai vaikka anonyymisti tekstiviestipalstalla!

Hyvää loppukevättä ja alkavaa kesää kaikille täkyläisille!
– pj-Roosu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti