keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Oodi Kaveruudelle!

Keskiviikkona 27. helmikuuta ainejärjestömme Täky järjesti jäsenilleen ja heidän ystävilleen kaverisitsit. Sitsien teemana oli mikäs muukaan kuin iconic duo, ja täkyläinen sai halutessaan kutsua ainejärjestön ulkopuolisen kaverinsa kokemaan sitsien ihmeellisen maailman.

Täkyjä ja heidän ystäviään osallistui ilahduttavan paljon, jokainen oli pukeutunut parhaimpiinsa. Metrian aulassa koreili monenlaista parivaljakkoa: Disneyn Topi ja Tessu, Musti ja Mirri, ahdistus ja masennus, Miguel ja Tulio, rakettiryhmä – vain muutaman nimetäkseni.

Ilta sujui moitteettomasti: sitsilauluvihkon jokainen laulu taisi tulla lauletuksi ja ohjelmaakin riitti. Erityisnostona sanottakoon, että rangaistukset olivat todella hauskoja ja hyvin toteutettuja! Illan aikana kuultiin jälleen vakuuttavia puheita sekä jonkin verran piikittelyä, jota erityisesti eräs ”optimi”, porilainen ja haminalainen saivat osakseen.


Illan päätteeksi jokaisesta pöytäseurueesta valittiin vielä voittajat. Täkyn kaverisitsien Sakari ja hänen villapaitansa, Lilo ja Stitch sekä Mario ja Luigi voittivat ikonisimman duon palkinnot. Voittajien julistaminen tuntui suorastaan raadolliselta, sillä hyviä pareja oli niin monta. Antaumuksellisen sitsaamisen jälkeen täkyt kavereineen siirtyivät suurimmalta osin kotiin nukkumaan, osa lähti hehkuilemaan. Seuraava aamu ei tuntunutkaan niin pahalta, sillä Wolt oli vihdoin saapunut Joensuuhun!


Paitsi sitsit, myös ainejärjestötoimintamme ylipäätään, on mahdollistanut monenlaisia ystävyyssuhteita. En haluaisi päättää tätä liikutuksensekaiseen lässynläähän, mutta haluan ehdottomasti todeta, kuinka kiitollinen olen kaikista kohtaamistani ihmisistä ja erityisesti omista superleideistäni (oikeasti nimessä on lady, mutta en halua alkaa taivuttamaan sitä). Rakastan teitä kaikella nuoruuden idealismillani ja vähän enemmänkin, ja juuri teidän kanssanne tähänastinen yliopistoaikani on ollut parhainta ikinä.


Teksti: Karoliina Kapanen
Kuvat: Sohvi Pesonen (as always <3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti