sunnuntai 20. toukokuuta 2018

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Toukokuu on sitä aikaa, kun yliopiston käytävät yhtäkkiä tyhjenevät ja kampuksen opiskelijat kirmaavat kesälomalle. Jotkut lomalle, jotkut töihin. Sitten on niitä, jotka vasta silloin aloittelevat viimeisiä kurssejaan ja jatkavat opiskelua kesälläkin. Kävelin hetki sitten yliopistolla ja totesin kesän alkaneeksi: Aurinko paistoi, käytävät loistivat tyhjyyttään ja Carelian ruokajono oli lyhyempi kuin aikoihin.

Täkyn ja erityisesti sen hallituksen kevät on ollut yhtä kiireinen kuin aiemmin ennustelinkin. Saimme arvoisemme vuosijuhlat, mutta pelkästään siihenhän emme tyytyneet: Vujukiireiden lisäksi olemme ehtineet esimerkiksi sitsata, osmata, ommella haalarimerkkejä, kuunnella erinäisiä radiolähetyksiä sekä viettää vappua perinteisin menoin ja pitkän kaavan mukaan. Eipähän ole ainakaan tekeminen loppunut kesken, mutta hurjan kivaa meillä kyllä on ollut! Hallituskin on vihdoin päässyt pienelle kesälomalle, mutta tätä iloa ei kovin kauan kestä, sillä syksylle on niin paljon suunnitelmia, että valmistelut on aloitettava jo hyvissä ajoin. Vaikka kevään kiireiden helpottuminen onkin aika lohduttavaa, en silti malttaisi millään odottaa kaikkea sitä, mikä ensi syksynä meitä odottaa.

Huippua kesää kaikille täkyläisille, miten ikinä kesänne vietättekään! Nauttikaa ihan jokaisesta auringonsäteestä ja kerätkää niistä kaikki mahdollinen energia tulevan syksyn haasteisiin.

Teksti: Inka, Täkyn puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti