torstai 15. helmikuuta 2018

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Olen aina ollut vähän yllytyshullu. Sen olen jo ehtinyt oppia, etten enää ikinä sano ei koskaan, sillä huomaan päätyväni helposti mitä ihmeellisimpiin tilanteisiin. Niin kävi nytkin. Vielä vuosi sitten en olisi arvannut kirjoittavani kokouspöytäkirjojen sijaan puheenjohtajan tervehdystä, mutta näin on oikeastaan aika hyvä.

Tämän vuoden alku on ollut lähinnä kokousta toisensa perään. Hallituskausi on startannut vauhdikkaasti: Ahkerat jäsenemme ovat päättäneet tehdä vuoden kohokohdasta, Täkyn vuosijuhlista, täydellisyyttä hipovan ja takuulla ikimuistoisen tapahtuman. Mehän emme mihinkään pieniin pippaloihin tyydy, vaan ohjelmaa on järjestetty koko vuosijuhlaviikolle, eikä järjestelytiimeiltä tekemistä puutu. Liikkuvia osia on paljon, hommaa löytyy jatkuvasti lisää eikä hermojen kiristymiseltä voi välttyä. Ei välttämättä pehmein mahdollinen siirtymä puheenjohtajan tehtäviin.

Kaikesta huolimatta, tai ehkä oikeastaan juuri kaiken tämän vuoksi, odotukseni tälle vuodelle ovat varovaisen korkealla. Vaikka vujut vievätkin suurimman osan ajastamme, olemme ehtineet kehitellä paljon muutakin. Täkyn pääasiallinen tiedotus siirrettiin uudelle Facebook-sivulle, olemme suunnitelleet erilaisia pienempiä tempauksia muiden tapahtumien lisäksi sekä suunnanneet katseitamme vähitellen myös vappua kohti.

Vaikka me hallituksessa miten yritettäisiin ahkeroida, kaikki tuntuisi tosi merkityksettömältä ilman niitä, joita varten tätä kaikkea tehdään. Siispä te loputkin täkyläiset, kaivautukaa talvikoloistanne peittojen alta ja tulkaa yhdessä tekemään tästä huikein vuosi ikinä!

Teksti: Inka, Täkyn puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti