sunnuntai 24. joulukuuta 2017

TÄKYN PIKKUJOULUT

TÄKYN JOKAVUOTISET PIKKUJOULUT

Ainejärjestömme pikkujouluja juhlittiin perinteisesti Suvaksen tiloissa 20. marraskuuta, jolloin 2017-vuosikurssin fuksit järjestivät lämminhenkiset illanistujaiset itselleen ja vanhemmille Täkyille. Iltaa sävyttivät jouluinen musiikki, riisipuuron ja joulutorttujen tuoksu sekä tunnelmallinen koristelu. Ja glögi, ai että, tietenkin pikkujoulukansa sai glögiä! Varsinaista pukukoodia ei tänä vuonna ollut: toivottavaa oli tonttulakki tai vähintäänkin villasukat.

    Heti alkuillasta fuksit kehottivat Täkyjä jakautumaan pieniin ryhmiin, sillä ideana oli suorittaa erilaisia tehtäviä. Tehtävät vaihtelivat oman joululaulun sanoituksesta kynän varastamiseen ja ihmistornin muodostamiseen. Illan aikana otettiin myös selfieitä tuntemattomien kanssa sekä runoiltiin niin tuomareiden mieliksi kuin omaksi iloksikin (tässä kohtaa nostan hattua Jennylle Södergranin runon upeasta tulkinnasta). Odotetuin vieras oli itse joulupukki, joka palkitsi Täkyn ahkerat tuutorit viinein kuluneen syksyn uurastuksesta. Vastaavasti tuutorit muistivat syksyn merkittävimpiä fukseja kunniakirjoin, jotka olivat tilanteeseen sopivasti pipareiden mallisia.
”Vuoden ilopilleri”: Eevi Isotalo,
”Vuoden fuksi-mama”: Juuli Koskinen,
”Vuoden herrasmies”: Teemu Sarkkinen,
”Vuoden aktiivisin”: Kasper Kärkkäinen ja
”Vuoden Inka”: Hanna Hänninen. Onnittelut palkituille!

  Kaikkien yllätykseksi myös Tiernapojat esiintyivät pikkujouluissa: yllätysvierailu toi muistojen tuulahduksen ala-asteen joulujuhlista. Jatkoja ei varsinaisesti ollut, sillä osaa Täkyistä painoi edessä häämöttävä äänne- ja muoto-opin tentti, osaa opeharkka ja ainakin allekirjoittanutta enkun kasiaamu, mutta kaiken kaikkiaan Täkyn pikkujoulut olivat jälleen kerran mukava ja tunnelmallinen tilaisuus.
Iso kiitos fukseille niin pikkujouluista kuin kuluneesta vuodestakin!
Jouluisin terveisin tuutorinne Karoliina

Teksti Karoliina Kapanen
Kuvat: Sohvi Pesonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti