keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

MINNAN SALONKI
Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten. Lähetä kysymyksesi pikimmiten osoitteeseen itakyna(a)taky.fi niin minä tyydytän tiedonjanosi.


Moi Minna!
Painiskelen suurten ongelmien kanssa - siis kirjaimellisesti suurten. Olen noudattanut tunnollisesti lehdessä 4/2014 antamiasi ruokavalio-ohjeita, joista syytän nykyistä tilannettani. Ohjeet toimivat jouluna painon nostamiseen niin hyvin, että olen jatkanut niiden mukaisesti syömistä tauotta sen jälkeenkin. Kaikkien odotusten vastaisesti kesä taitaa sittenkin tulla tänne Siperiaan ja olenkin nyt hieman huolestunut omasta rantakunnostani. Vyötärölläni olevat viisi pelastusrengasta eivät varmasti kelluta, jos meinaan hukkua. Ne painavat niin paljon, että veden pinnalla näkyy aivan muita renkaita siinä vaiheessa, kun vajoan pohjaan. Olen myös aika varma, ettei yksikään hengenpelastaja jaksa nostaa minua ylös vedestä, sillä joudun itsekin turvautumaan vinssin ja tunkin apuun kammetessani itseäni aamulla sängystä ylös. Elämä tuntuu raskaalta, sillä vaikka jääkaappi olisi täynnä, sitä riemua kestää korkeintaan päivän ennen kuin on taas pakko hakea täydennystä. Sanomattakin selvää, että tällainen elämäntapa on opiskelijan kukkarolle niin kallis, että ryyppäämiseen ei jää rahaa. 
Hjälp, 
terveisin Sopivasti lihava

Hej pä dig, Sopivasti lihava!
Ensi töiksesi poista Instagram, Snapchat, Facebook ja internet-yhteys, sillä minusta tuntuu, että olet nyt tarkertunut liiaksi median syöttämiin kauneusihanteisiin, #fuckthefitnessfeelthefatness. Olet ihana juuri tuollaisena eikä sinun tule arvostella itseäsi painon näkökulmasta. Hanki vähintään yhtä monta kiloa itseluottamusta kuin vyötärölläsi on kantamuksia ja saatat huomata, ettei laihuus välttämättä ole ainut tie onneen. Usko itseesi, sillä sinua ei tuuli kaada. Kaikki rannalla olijat myös taatusti ihailevat sinua, kun hyppäät kymmenestä metristä pommilla. Sitä paitsi kesä on tältä vuodelta peruttu. Kuten olet huomannut, uutta lunta tulee lisää joka viikko ja vaikka ilma välillä lämpeäisikin, kylmä tuuli kyllä puhaltaa aina hetken kuluttua uudestaan. Sinulla sentää on kylmää varten tarpeeksi lämmikettä - be proud of it. 
Iloa päiviisi, 
toivottaa Minna


Pöö!
Mikä on tämän kesän muotivaate?
Toivoo Hamekyttä 

Hiiohoi ja halojatapäivää!
Oletko yhtään kiinnittänyt huomiota Pekka Poudan ennustuksiin tästä keväästä? Ainoa oikea asustus säästä selviämiseen on untuvatakki ja karvalakki. Rimmaavatkin vielä. Jos vältät Lidlin ja Tokmannin mallistot, olet jo muodin huipulla. Mikäli haluat pukeutua varmaan klassikkoon, niin huopikkaat eivät lähde koskaan muodista. 
T. Minna


Hei!
Täällä kirjoittaa onnellinen ja rakastunut humanisti. Olen jo pari vuotta tallustanut Humpan käytäviä yhdessä rakkaani kanssa ja olen aika varma, että olemme nyt valmiita ottamaan seuraavan suuren askeleen. Arvaatkin varmaan jo mistä on kysymys: tahtoisin kosia armastani. Miten teen sen tyylikkäästi ja mieleenpainuvasti?
T: yx_kultapupunen

Hei pupunen! 
Oletko varma, ettei kesä ja lintujen lirkutus ole saanut sinua menemään sekaisin? Oletko varma, ettet ole vain puutteessa tai vapulta yli jäänyt käynyt sima ole saanut mielihalujasi villiintymään? Jos olet kuitenkin aivan varma yhteisestä tulevaisuudesta, niin noudata minun ohjeita sillä kuten kaikki tietävät, niihin voi aina luottaa. Useissa leffoissa kosinta tapahtuu piilottamalla sormus jälkiruokaan tai skumppalasiin. Älä missään nimessä sorru tähän virheeseen, sillä Humpan pulla katoaa nälkäiseen humanistiin taatusti alle viidessä sekunnissa eikä kahvikaan pysy kupissa kauaa. Amerikkalaiset hömpötykset eivät sovi ahnehtien ruoastaan nauttivalle suomalaiselle. Vältä myös kaikin tavoin julkista kosintaa, sillä suomalainen juro mieli järkkyy liiasta huomion keskipisteenä olemisesta. 

Aloitetaan sormuksen hankkimisesta. Varmista tulevan aviopuolisosi korumaku ja hanki sen mukainen, mahdollisimman kallis ja hieno sormus. Mikäli rakkautenne on aitoa, soveltuu myös suklaamunan sisältä löytynyt rihkamasormus hätätapauksessa. Valmistele kosimistilannetta varten pieni puhe. Muista siteerata puheessasi riipivän rakkauden mestarin, Eino Leinon, säkeitä. Johdata kultasi Agoran yläkerrassa sijaitsevaan humanististen tieteiden kirjakokoelmahuoneeseen. Tempaise sisään astuessasi kirjahyllyltä sinne etukäteen piilottamasi ruusukimppu, polvistu rakkaasi eteen ja lausu valmistelemasi oodi. Näillä ohjeilla et voi saada muuta kuin myöntävän vastauksen, jonka jälkeen on aika pujottaa sormus sormeen. Tästä on turvallista jatkaa juhlalliselle kahvihetkelle Humpan kahvilaan, sillä tukehtumisvaaraa ei enää ole. 
Onnea ja menestystä,
toivottaa Minna


Terveex Minna!
En saanut kesätöitä, joten joudun opiskelemaan jotain kesän aikana saadakseni tukia. Suosittele minulle helppoja ja kivoja kursseja, joista saa mahdollisimman paljon opintopisteitä.
T: todellisen toivoton

kela.fi
En jaksa eritellä tarkemmin.
Minä lähden nyt talvilomalle!
- M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti