maanantai 20. helmikuuta 2017

MINNAN SALONKI








Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten. Lähetä kysymyksesi pikimmiten osoitteeseen itakyna(a)taky.fi niin minä tyydytän tiedonjanosi.

Hei Minna!
Lomasta on ehtinyt kulua vasta kaksi viikkoa, mutta stressi puskee päälle täyttä häkää ja kevät näyttää voittamattomalta. Tuntuu, että hukun velvollisuuksiin. Miten selvitä tällaisesta opiskelustressistä?
T. Piisamirotta

Hei hyvä Piisamirotta,
ongelmasi on jokaiselle opiskelijalle tuttu ja voit totutella siihen, ettei se tule ratkeamaan ikinä. Perinteisiä keinoja stressin kukistamiseksi ovat Netflix, jatkuvat päiväunet, jotka vaihtuvat yöuniksi ja pysyvä seitinohut humalatila. Nämä kuitenkin lykkäävät stressin aiheita tulevaisuuteen eivätkä siis poista niitä. Suklaansyönti luo viideksi minuutiksi illuusiota elämän lempeydestä ja pehmeydestä, joten sitä kannattaa kokeilla vaikeimpina aikoina. Haitallisena sivuvaikutuksena voidaan kuitenkin mainita eräät negatiiviset ulkonäölliset seikat kuten rasvoittuva iho ja vyötärölle kertyvät läskit, jotka lisäävät stressiä entisestään. Ystävien seura voi piristää, mutta heillä todennäköisesti menee aina paremmin kuin sinulla, mikä saattaa aiheuttaa vitutuksen lisääntymistä. Lomailu ei myöskään ole toimiva vaihtoehto, sillä minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Kahden viikon rötväilyn jälkeen oppikirjojen pariin palaaminen tuntuu entistä puuduttavammalta. Oletko varma, ettei sinulle ole opiskelustressin lisäksi myös rahavaikeuksia ja parisuhdeongelmia? Tässä kolme sanaa sinulle: toivoa ei ole. *taputtaa hellästi olkapäälle ja siirtyy hiljaa takavasemmalle*
Rakkaudella Minna


Moi Minna,
tarvitsen kuumeisesti apuasi. Naapurissani asuva perhe on oikea riesa. Heidän keittiöremonttinsa on jatkunut jo ainakin kolme kuukautta - täysin saman verran kuin perheen äidin menkat ainakin huudosta päätellen. Aamusta kuuluu niin sanottua pikkujalkojen tepsutusta, kun kakaralauma vetää rallia pääni yläpuolella kurkku suorana kirkuen. Perheen isä kusee kuin palokunnan hevonen tähdäten suoraan veteen. Ja sitä lorotusta kestää viisi minuuttia useita kertoja päivässä enkä öisin saa sen takia nukuttua. Se minulla on vielä selvittämättä, onko perheessä viulu vai kissa. Siitä ulinasta kun ei oikein saa selkoa. Aion kostaa ja haluaisinkin nyt kuulla parhaimmat vinkkisi.
Toivoo: Killmeplz_96

Heissulivei!
Ihmisten kiusaaminen ja naapureille vittuilu on minun lempipuuhaani, joten nyt käännyit oikean ihmisen puoleen. Noudata seuraavia ohjeita ja pian olet naapuruston kingi:
1. Musiikin kovaa soittaminen ei auta mitään, sillä mölyävät naapurisi eivät kuitenkaan kuule sitä. Lisäksi voit saada meluvaroituksen. On kuitenkin yksi äänekäs tapa, jolla voit naapureitasi piinata saamatta häätöä: kivusta huutaminen. Voihki ja paru niin paljon kuin pystyt, etenkin yöaikaan. Jos pitämästäsi metelistä valitetaan, selitä että sinulla on jokin vakava sairaus.
2. Jos olet näppärä käsistäsi, askartele naapurisi ilmastointikanavaan menevä putki ja piereskele siihen. Esimerkiksi kaalikeiton avulla voit tehostaa hajua.
3. Pudota postiluukusta koiranpaskaa.
4. Tekeydy karmivaksi, jos et sellainen vielä ole. Tee kaikkea outoa ja pelottavaa naapureittesi nähden. Seiso käytävässä liikkumatta naama vasten seinää tai makaa pitkittäin portailla ja tuijota kattoon räpyttämättä silmiäsi. Kolauttele postiluukkuasi, kun naapuri kävelee ovesi ohi ja kuiskaile ovipuhelimeen.
5. Joka kerta, kun äiti kävelee lasten kanssa käytävässä, esitä kaupittelevasi lapsille huumeita. Näin pääset todennäköisesti eroon kaikista naapuruston lapsiperheistä.
Ja mikä tärkeintä, muista nauttia olostasi omassa kodissasi! Ihminen ei ole koskaan liian vanha pieneen jekkuiluun.
Lots of love, Minna


Rakas Minna,
tapasin Hehkuilla suloisen oloisen tyypin, jonka kanssa vietin koko illan. Äkkäsin, että hän opiskelee myös Humpalla, joten olen siellä luonut häneen haaveksivia katseita. Ongelmani on se, että olen selvin päin todella ujo ja stressaan uusien ihmisten lähestymistä. Mitä voin tehdä?
t: Rakastunut hupsu

Rakastunut hupsu,
lue vastaukseni kysymykseen numero yksi. Toivoa ei ole.
T. Minna


Rakas Minna,
tapasin Hehkuilla erään todella rasittavan tytön, joka joi koko illan minun piikkiini. Tilini on täysin tyhjä tuon illan jäljiltä ja minun on selvittävä loppukuu ilman rahaa. Nyt tyttö seurailee ja kyttää minua Humpalla ja yrittää saada minut ostamaan hänelle pullaa ja limua. Tilanne on todella stressaava enkä tiedä miten toimia. Miten tuollaisesta takiaisesta voi päästä eroon?
Terveisin Hämähäkkimies88


Hämähäkkimies88,
lue vastaukseni kysymykseen numero yksi. Mikäli tyttö jatkaa pitkäänkin seuraamistasi eikä ymmärrä jättää sinua rauhaan, voit katsoa vinkkiä hänen karkottamiseensa kysymyksestä numero kaksi.
T: Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti