keskiviikko 2. marraskuuta 2016

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Täkyn syksy on taas polkaistu vauhdilla käyntiin. Jäsenistölle hallituksen puurtaminen on tullut esille erilaisina tapahtumina, joita on nyt riittänyt kuukautta kohden useampia. Tästä syksystä koetetaankin hallituksessa ottaa kaikki irti, sillä suurin osa nykyisistä jäsenistä jättäytyy ensi kaudeksi pois valmistumisen toivossa.

Sähköpostilistalle on lähetetty palautekysely, johon kannattaa ehdottomasti käydä vastaamassa. Kyselyn pohjalta hallitus pyrkii parantamaan toimintaansa ensi vuodeksi, joten rakentavat kommentit ja uudet ideat otetaan innolla vastaan.

Mikäli paikka hallituksessa kiinnostaa, kannattaa seurailla Täkyn ilmoitustaulua, sähköpostilistaa ja Facebook-seinää tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä keneen tahansa nykyiseen hallituksen jäseneen. Työt hallituksessa tarjoavat aivan uudenlaisen näkökulman ainejärjestön toimintaan, mainion merkinnän ansioluetteloon, muutaman opintopisteen sekä runsaasti hauskoja ja opettavaisia hetkiä. Lisäksi verkostoituminen muiden alojen opiskelijoihin on hiukan helpompaa. Mukaan kannattaa siis ehdottomasti lähteä. :-)

Tälle syksylle Täkyn kalenteriin on merkattu syyskokouksen lisäksi vielä Osma sekä pikkujoulut. Toivottavasti nähdään siellä!

Syysterkuin

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti