perjantai 4. maaliskuuta 2016

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Alkanut vuosi saa villasukat vipattamaan. Täkyssä sivakoidaan sauvat suhisten vauhdilla tapahtumasta toiseen. Välillä pysähdytään tankkaustauolle miettimään hiukan tulevaa matkaa ja latuja, joille kääntyä.

Vastuuvapaus edelliselle hallitukselle myönnettiin sääntömääräisessä kevätkokouksessa 24. helmikuuta, joten nyt uudella hallituksella on kaikki langat omissa käsissään. Täkyn uusi edustusjoukko onkin tarttunut toimiinsa ihailtavalla tarmolla: silmiesi edessä koreilee vuoden ensimmäinen Itäkynä, kalenterikuvaukset ovat alkaneet, tuutorihakuun jysähti enemmän hakemuksia kuin moneen moneen vuoteen ja yhdessä muiden humanistien kanssa on järjestetty niin työelämätapahtumaa kuin sitsejä ja talviriehaa. Kevät tarjoaa perinteisesti vielä Osman, haalarinkastajaiset, kostajaiset sekä Täkyn tutut vappuvipinät, mutta bonuksena ollaan pistämässä pystyyn myös hengailuiltaa sekä mahdollisesti toiset sitsit.

Mikäli menoa ei maratoonarihiihtäjälle silti riitä tarpeeksi, on tänä keväänä kaupungissa ennätyspaljon poikkitieteellisiä tapahtumia – monet ainejärjestöt pitävät ovensa avoinna ja mainostavat pirskeitään muihin tiedekuntiin. Näiltä osin kannattaa seurata Täkyä Facebookissa sekä tsekata tapahtumavastaavien koostama sähköpostiviesti kaikille mahdollisista karkeloista.

Nyt kun päivä hiljalleen pitenee, on suositeltavaa jättää talviunet karhuille ja lähteä mukaan Täkyn toimintaan – yhdessä me voimme tehdä ladun sinne, missä muut näkevät umpihankea.

Hymyillään kun törmätään!


Anne
Täky ry:n puheenjohtaja

Teksti: Anne Tuovinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti