maanantai 14. joulukuuta 2015

MINNAN SALONKI

Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten.











Apua Minna! Elämäni on tragediassa, et ikinä usko mitä on tapahtunut. Elimme onnellista elämää yhdessä kihlattuni kanssa. Karsin päivistä pois kaiken mahdollisen, jotta voisin olla vain hänen kanssaan. Erosin kutsumustyöstäni ja jäin kodinhengettäreksi. Myin tarpeettomia tavaroita hankkiakseni rahaa pienelle perheellemme, mutta ilmeisesti hänen lemmikkihamsteriaan Kaisaa ei olisi saanut kaupata. Annoin rakkaalleni ruumiillisia nautintoja aina kun hän halusi ja myös silloin, kun hän ei halunnut. Luulin kaiken olevan hyvin, kun hän ehdotti yhteistä lemmenlomaa kaukomaille. Kaikista tekemistäni uhrauksista huolimatta en ilmeisesti riittänytkään hänelle. Hän hakkasi minut tajuttomaksi ja heitti pieksettynä ojan pohjalle. Muistoksi hänestä minulle jäi vain sormus ja teipit, joilla hän vaiensi minut matkan ajaksi. Suurimmat traumat minulle kuitenkin aiheutti koko pitkän automatkan ajan soinut Arttu Wiskari. Nyt sinun täytyy auttaa minua, sillä haluan kostaa tämän kaiken.
- Hän on huonompi kuin minä -92

Ai sinussa vielä henki pihisee, liimaletti. Voitko lähettää minulle postia ja kertoa, mitä muuta olisi tarvinnut tehdä, että sinut olisi saatu pois päiviltä? Minä tiedän, missä rakkaasi on. Mutta en kerro. Buahahahaha. PS.  Hänellä on mahtavat suutelutaidot. Vittumaisin terveisin Piis ÄnD Löve, Minna. 


Hei Minna! Haluaisin kovasti antaa isoäidilleni tänä jouluna lahjaksi jotain itsetehtyä. Olen ihan näppärä sormistani, mutta isoäidillä on jo kaikkea. Lisäksi hän on hiukan vaativa persoona, joten lahjan tulisi todella säväyttää. Jeesi hiukan. 
- Tonttutyttönen 

Heipä hei Tonttutyttönen! Voi miten suloinen ajatus. Itsetehdyt lahjat ovatkin kaikkein parhaita ja ah, niin ainutlaatuisia. Tässäpä sinulle pieniä vinkkejä, joiden avulla valmistat idyllisen kopin kissoille etkä ainakaan alita rimaa. 
1. Nikkaroi vanerista laatikko, jonka yhden sivun jätät avonaiseksi. 
2. Maalaa ulko- ja sisäpinnat jollain trendikkäällä värillä, kuten laivastonsinisellä tai tämän joulun muotivärillä fuksianpunaisella.
 
3. Kun pinnat ovat kuivuneet, laita ulkoseiniin kontaktimuovia, jotta sade ei pääse kastelemaan kisuja.
 
4. Nyplää pitsistä kaunis 
väreihin sointuva vuoraus kopin sisäpuolelle. Voit myös valmistaa pehmoisen tyynyn huovuttamalla ja asettaa sen mukavasti kopin lattialle. 
5. Kiinnitä seinille tauluja kissojen lempiaiheista, kuten kaloista ja hiiristä.
 
6. Asenna peränurkkaan radio, josta kuuluu kaunista lintujen liverrystä.
 
7. Jos energiaa riittää, voit naamioida radion vielä linnunpöntöksi.
 
8. Koristele vanha posliinilautanen renessanssityylisin kuvioin ja aseta se kopin takareunaan. Täytä lautanen kissojen lempiherkuilla, kuten kermalla ja kissanmintulla.
 
9. Askartele kanaverkosta ritilä ja viritä se avonaiselle seinälle niin, että kissan astuessa koppiin ritilä rämähtää alas sulkien kissan kopin sisään.
 
10. Tadaa! Kissapyydys on valmis. Mitä isomman kopin puuhastelet, sen enemmän sisään mahtuu naapurin rasittavia kolleja. Enää
 ne eivät tärvele mummosi kukkapenkkejä. Mikäli haluat varmistua siitä, ettei naapuri saa mitään vihiä kissojensa katoamisista, kaiva koppi maahan mummosi pihan puolelle ja naamioi sen suuaukko näppärästi kuusenoksilla. Riemuisaa joulua! Terveisin Minna. 


Help Minna! Minulla on täitä. Miten pääsen niistä eroon jouluksi?
- Harmittaa

Harmi pois, Harmittaa! Kuten jo varmaan arvasitkin, minulla on vastaus tähänkin ongelmaan. Ei sillä että olisin itse koskaan samanlaisista inhottavista vaivoista kärsinyt. Minä sentään osaan pitää huolta hygieniastani, toisin kuin eräät. Unohda apteekin täishampoot ja -kammat ja tukeudu seuraaviin ohjeisiin.
     Täit inhoavat epävireistä laulamista, joten niiden häätämisen luulisi olevan sinulle helppo nakki. Sitkeiden yksilöiden tapauksessa voit lähteä kuuntelemaan kauneimpia joululauluja, joissa rahvas kirkuu kurkkunsa täydeltä piparinmuruset hampaanväleistä lennellen. Jos tämä ei auta, keittele tehokas torjunta-aine luonnon omista antimista. Etsi metsästä myrkyllisiä seitikkejä ja dyykkaa lähikaupan roskiksesta vanhaa kaalia. Pihistä hieman laardia joulukinkusta ja säästä viimeksi leikkaamasi varpaankynnen palaset, jotka olet hieronut hienoksi morttelissa. Seoksen kiehuessa lisää joukkoon hieman tabaskoa. Hiero soosi päähäsi ja peittele se nätisti pyyheturbaanilla. Nauti ja katsele televisiosta vaikka Lumiukko-satu. Vietä myös muut joulun pyhät tehoaine kutreissasi. Loisten pitäisi olla mennyttä uuteen vuoteen mennessä. Muista iltarukouksessa pyytää, että sinulla olisi vielä kuurin jälkeen hiuksia jäljellä. Leppoisia pyhiä, toivottelee Minnuli.


Minna! Minulla on menossa kolmas vuosi yliopistossa suomen kielen opiskelijana. Tämän vuoden aikana on opintosuunnitelmassa tarkoituksena tehdä kandidaatin tutkielma, mutta minä rykäisin sen jo alta pois. En halua kevääksi töihin, mitä siis teen?
- *<:-)-|-<

En saa nimestäsi mitään selvää, mutta se ei haittaa – minä osaan auttaa! Käytä aikasi ja lahjakkuutesi hyödyksi Internetin ihmeellisessä maailmassa. Suosittelen aloittamaan Facebookista. Käy systemaattisesti läpi jokaisen kaverisi seinä ja korjaa kaikki löytämäsi kirjoitusvirheet, tilapäivityksen kielellä ei väliä. Kiinnitä erityisesti huomiota sellaisiin, joiden koulutustiedoissa mainitaan elämäm koulu. Voit pitää heille myös chatin kautta yksityisiä äidinkielen tunteja. Lämmiteltyäsi näin siirry pätemään Yhdyssana on yhdyssana -ryhmään sekä muihin sen kaltaisiin nippelitietofoorumeihin. Osoita olevasi parempi kuin kukaan muu.  Kun kaikki tietävät sinun olevan viisain, voit syrjäyttää ylläpitäjät vallasta. Tee itsestäsi näkyvä persoona ja kuuluta kielellistä älykkyyttäsi aina kun mahdollista. Näin kipuat Internetin ja lopulta koko maailman kuninkaaksi. Siinäpä tekemistä yhdelle keväälle. Heisulivei! Terv. Minna.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti