tiistai 5. toukokuuta 2015

MINNAN SALONKI

Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten.

Moi Minna! Kuinka valmistan simaa?
- Simasuu

Heippa! Siman tekeminen onkin mukavaa ajanvietettä näin kevään korvilla. Mittaa 250g fariinisokeria ja sama määrä taloussokeria ja kaada niiden päälle kaksi litraa kiehuvaa vettä. Lisää sekaan vielä kaksi litraa kylmää vettä sekä kahden sitruunan mehut. Liuota herneen kokoinen pala hiivaa nestetilkkaan ja lisää joukkoon. Anna herkun käydä huoneenlämmössä noin vuorokausi ja pullota. Lisää pulloihin teelusikallinen sokeria ja muutama rusina. Tässä vielä muutama varioimisvinkki:
 1. Kun lisäät valmiiseen simaan neljä litraa votkaa, saat kaksinkertaisen annoksen taikajuomaa.
 2. Jos kaverisi himoitsevat liikaa tuotostasi, laita puolet pullosta täyteen rusinoita.
 3. Alkoholia itseensä imeneet rusinat toimivat myös oivina lahjuksina potentiaalisille heilaehdokkaille.
 4. Liivatteen avulla voit valmistaa hauskoja simahyytelöitä.
Ja sitten ei kuin kassit kilisten puistoon! Minna.


Rakas Minna. Olen kamalan hirveän yksinäinen. :( Anna minulle vinkkejä vappuheilan löytämiseen.
- Ei tippa tapa 91

Moi, pieni ystäväiseni! Ensiksi sinun on mietittävä tavoitteitasi ja seuralaismakuasi. Kuinka korkealle olet valmis tähtäämään tänä keväänä? Ennen pullon avaamista sinun on hyvä luodata ympärilläsi olevaa tarjontaa. Jos Miss Universum ei vielä hengaile näköpiirissäsi, istu kaikessa rauhassa alas ja korkkaa ensimmäinen juoma. Tee uusi tilannekatsaus jokaisen nauttimasi alkoholiannoksen jälkeen.
     
Kun sopiva ehdokas sattuu lähistölle, tarkista oma viehätysvoimasi. Vapun kuumin kimuli/kimmo käyttää tänä vuonna rock-henkisiä tähdenmuotoisia aurinkolaseja sekä kaikilta elämän kolhuilta suojaavaa kypärää. Tuulipukuun pukeutumalla osoitat, että kyllä sitä kahisevaa sinultakin löytyy. Anna hiustesi valahtaa toisen silmäsi päälle, nojaa hiukan taaksepäin ja raota suutasi seksikkäästi samalla kun luot häneen intohimoisen katseen.
     
Lähesty kohdettasi itsevarmasti kävellen, mikäli jalkasi vielä kantavat. Avaa keskusteluyhteys tarjoamalla hänelle kohteliaasti rusinoita simastasi. Vihjaa hienotunteisesti, että myöhemmin illalla sinulla on hänelle muutakin tarjottavaa.
Lykkyä pyttyyn! Minna.


Paskaa päivää sinullekin, Minna. Minulla on niin paljon ongelmia, etten tiedä mistä aloittaisin. Tänä aamuna heräsin jo kuudelta karmaisevaan hajuun. Sänkyni vieressä häntäänsä heilutti ruma hampaaton koirani kita löyhkäten. Todellisen hajun syy selvisi kuitenkin astuessani olohuoneeseen, kun huomasin jalkapohjani alla löysän kasan ripulia. Matto ei mahtunut roskikseen, joten se piti kiikuttaa aamutohveleissa roskakatokseen. Matkalla astuin lätäkköön ja rappukäytävässä naapuri vittuili. Kahvia ei ollut ja teetä ei kukaan järkevä juo. Leipä paloi paahtimeen ja viimeisen meetvurstisiivun päällä oli hometta. Kulmakunnan jonnet olivat töhrineet autoni seiniin hävyttömiä kuvia sekä rikkoneet sivupeilit. Ajelin töihin siitä huolimatta ja sain matkalla sakot peilien puutteen vuoksi. Päästyäni työpaikalle sain kuulla, että olen mitään osaamaton luuseri ja saanut potkut jo viime viikolla. Lisäksi menetän asuntoni ulosottomiehen takia, kandista tuli täysi susi eikä äitikään voi enää leipoa minulle pullaa, kun se joutui syövän takia sairaalaan. Joutaisin kai itsekin kuolla pois, vai mitä mieltä sinä olet?
- Melankolinen

Juo kaljaa. Ohran turvottamin terveisin, Minna.Hei! Minulla ei ole kesätöitä, enkä työttömänä pysty maksamaan asuntoni vuokraa. Olisiko sinulla antaa vinkkejä työpaikan saamiseen?
- Pilli

Hei Pilli! Vappuna on paljon ihmisiä liikenteessä, joten mahdollisuudet työnantajien tapaamiseen ovat loistavat. Kun isket kimppuun jo alkuillasta nousuhumalan aikana, voivat he olla yllättävänkin höveleitä. Myös sinä olet alkoholia nauttineena itsevarmempi, sosiaalisempi, sanavalmiimpi etkä jännitä haastattelutilannetta.
     
Koristaudu hillitysti serpentiineillä – tämä antaa sinusta rennon ja iloisen kuvan. Hamstraa haalareittesi taskuun pieni pullo väkevää, ja tarjoa sitä potentiaaliselle työnantajalle, mikäli hän vaikuttaa myönteiseltä tai näyttää olevan sen tarpeessa. Suomalaiset ihmiset kaipaavat sisimmässään läheisyyttä, vaikkeivät he sitä myönnäkään, joten ota keskustelukumppanisi lämpimään karhunhalaukseen. Vastaan pyristelevän voi haastaa leikilliseen painiotteluun etenkin änkyräkännin vaiheessa. Juo itsesi siihen kuntoon, että sinulta sujuu suomen lisäksi ainakin (sian)saksan ja norjan puhuminen.
    
Opettele myös pieni tervetulolaulu, jossa ylistät mahtavuuttasi ja onnittelet itseäsi mahdollisen tulevan työpaikan johdosta. Mikäli et itse keksi omaa sävelmää, voit hoilata esimerkiksi Eppujen Baarikärpästä tai Kai Hyttisen Dirlandaata. Älä välitä ihmisten hyssyttelyistä, suomalaiset eivät vain ole tottuneet näkyvään ilonpitoon. Loppuillasta valttikorttisi on oksentamisessa, sillä voit suorittaa tämän toimituksen lausumalla samalla äänekkäästi YÖÖ(RHG). Tällä tavoin saatat löytää ympäriltäsi muitakin kyseisen bändin faneja ja jopa bändin jäseniä, jotka saattavat tarjota sinulle roudarin hommaa. Yhteisten kiinnostuksenkohteiden löytäminen on erittäin tärkeää työmaailmassa.
Löydät varmasti työpaikan. Tsemppiä! Minna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti