torstai 18. joulukuuta 2014

MINNAN SALONKI

Onko elämässäsi kurjuutta, murheita, ongelmia tai askarruttaako mieltäsi jokin? Minä olen täällä sinua varten.En pidä Noorasta, mutta esitän hänen kaveriaan. Hänelle ehkä pitäisi ostaa jokin joululahja. Mitä suosittelisit?
- RITVANNE

Parahin RITVAMME, hyvä että esität hänen kaveriaan, sillä Nooralla ei välttämättä ole muita ystäviä. Ymmärrän tuskasi – lahjan hankkiminen inhoamalleen ihmiselle on sangen vaikeaa. Sinun tapauksessasi on kysymys henkilöstä, joka ei edes ansaitse mitään. Mikäli Noora on tähän päivään asti uskonut, että olette aidot sydänystävät, voit mahdollisesti piilottaa hänen lahjaansa vähän vittuilua keventämään hartioillasi keikkuvaa tuskaa. Jos haluat lyödä mustaksi kaksi silmää yhdellä iskulla, lähde piristävän jouluiselle kävelyretkelle metsään ja poimi hänelle kaunis kimppu risuja. Inhon yltyessä riittävän korkealle voit vaikka antaa hänelle niillä piiskaa – tiedä vaikka tykkäisi ;-)
Hyvää joulua ja mielenrauhaa, toivottaa Minna


Olen laihtunut syksyn aikana paljon köyhän opiskelijabudjetin takia. Matkustan joulunviettoon perheeni luokse. Olisiko sinulla antaa vihjeitä, miten otan reissussa kaikki kilot takaisin?
- tommikeiju

Hei tommikeiju. Mukavaa että vietät joulun perheesi parissa, se varmasti piristää suuresti etenkin vanhempiasi. Paras joululahja äidillesi on varmasti se, kun hän näkee sinun ahmivan ahkerasti hänen rakkaudella valmistamiaan pöperöitä. Pidä hampaasi kiinni kinkussa vuorokauden jokaisena tuntina. Hamstraa itsellesi kaikki kinkusta irtoava läski ja mausta se paksulla kerroksella Turun sinappia. Älä heitä hukkaan yhtäkään rinnuksillesi pudonnutta piparinmurua. Alkoholi sisältää paljon energiaa, joten pidä myös kurkun kosteudesta huolta – etenkin, jos tarjolla on kalliita juomia, joihin sinulla ei normaalisti ole varaa. Nyt saunakaljoittelun saa siis siirtää myös löylynheiton ulkopuolelle. Sen sijaan kaljan lisäksi saunaan voit ottaa seuraasi muhkean burgerin. Älä säästele majoneesissa. Varaa yöpöydälle joka ilta uusi rasiallinen suklaakonvehteja ja huuhtele ne alas glögillä. Päivän päätteeksi ylläsi olleesta paidasta täytyy pystyä haistamaan päivän menu naapuriin asti. Paitaa voi myös käyttää yön ajan imeskeltävänä unirättinä – tämä herättää mukavasti ruokahalun seuraavan päivän koitoksia varten. Suupieliä on turha ruveta pesemään, sillä ne ovat työn touhussa jatkuvasti. Joulupyhinä leuan alle muodostuvassa heltassa voit salakuljettaa eväitä myös takaisin kotiin. Muista välttää liikuntaa! Mikäli näiden neuvojen jälkeen vanhat vaatteesi yhä sopivat yllesi, olet epäonnistunut surkeasti.
Mässäilemisiin, terveisin Minna.


Opiskelu on vienyt minut täysin mukanaan ja saanut janoamaan aina vaan lisää tietoa. Haluaisin käyttää joululoman mahdollisimman hyödyllisesti ja ansaita paljon opintopisteitä. Onko sinulla ehdottaa joitakin kursseja?
- joulupipari91

No huhhuh, joulupipari91! Oletko saatana hullu?
Älä kirjoita minulle enää koskaan. Minna.


Moi! Minulla ei ole yhtään ystävää :-( mitä teen?
- Tired of missing you

Suloisin Tired of missing you. Hätä ei ole tämän näköinen. Hyvä ja onnellinen elämä ei välttämättä vaadi ympärilleen ystäviä. Jos kuitenkin tunnet olevasi niin sosisaalinen persoona, että luulet tarvitsevasi muiden hyväksynnän, niin muista: jotta muut voisivat pitää sinusta, täytyy sinun ensin hyväksyä ja oppia rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet. Muista että maailmassa on vain yksi sinun kaltaisesi, olet uniikki, ja jossain on varmasti joku joka kaipaa juuri sinua. Yksinäiset sielut voivat löytää toisensa esimerkiksi Internetin keskustelupalstoilta. Suosittuja paikkoja tähän ovat Suomi24 ja Demi.fi. Voit myös aloittaa kauan mielessäsi kutkutelleen uuden harrastuksen, etenkin jos se on joukkuelaji. Kova kilpailu ja halu voittaa tuovat joukkuetoverit lähemmäs toisiaan ja auttavat heitä ymmärtämään, mitä luottamus merkitsee. 

Työpaikan hankkiminen tuo elämääsi uusia tuttavuuksia. Mikäli kukaan kollegoista ei aluksi kiinnitä sinuun huomiota, voit valita heistä suosikkisi ja seurata häntä kotiinsa työpäivän jälkeen. Kosketus lähentää ihmisiä, joten voit tarjota hänelle vaikka hieronnan. Opiskelijabileet ovat myös oiva vaihtoehto toverien löytämiseen. Illan ollessa kuumimmillaan ujuttaudu mukaan riehuvaan porukkaan, ja huolehdi siitä, että vahvojen alkoholijuomien virta alas heidän kurkuistaan on loputon. Kyllä sitä rakkautta rahalla saa! Tarjoa koko ilta, niin niität suosiota. Todella läheisen suhteen voit muodostaa juuri ennen, kun joku porukasta on sammumassa. Tässä vaiheessa hän ottaa mielellään vastaan halauksia esimerkiksi peiton alla. Voitte jakaa toisillenne niin syvimmät salaisuudet kuin jotain muutakin, sillä avokätisen tarjoamisesi ansiosta hän ei aamulla muista mitään edellisen illan tapahtumista. Kertakäyttökaverit sopivat nykyajan kulutusbuumiin. Pysyt muodin aallonharjalla kun et kiinny ystäviisi liikaa. Tämä myös säästää sinut pahoilta sydänsuruilta ja selän takana heiluvilta puukoilta. 

Jos rahasi uhkaavat loppua, voit ujuttautua mukaan mielenosoitukseen. Luo vieressäsi olevaan punkkariin merkitseviä silmäyksiä ja ala mutista samansuuntaisia mielipiteitä hänen kanssaan. Saatte varmasti aikaan intensiivisen keskustelun, mikä on yksi ystävyyden merkittävimmistä asioista.

Haleja ja pusuja yksinäiselle! Minna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti