tiistai 28. lokakuuta 2014

PUHEENJOHTAJA

No mutta ei kun morjesta vuan!

Syksy on jo melko pitkällä, ja toivottavasti viimeisetkin täkymuruset ovat saaneet hierottua rantahiekat jalkapohjistaan. Ainejärjestömme hallituskin on jo kerennyt puuhaamaan ja suunnitelemaan yhtä sun toista kivaa, ja jäsenemme ovat jo päässeet nauttimaan mm. fuksiaisista, yhdessä Fides Ostiensis Ry:n kanssa järjestetyistä avaruuspippaloista ja viime keväänä startanneesta lukupiiritoiminnasta. Muistuttaisin erityisesti uusia opiskelijoita, että olette kaikki lämpimästi tervetulleita lukupiiriin, joten seurailkaa tiedotusta sen osalta.

Tänä syksynä olisi vielä luvassa ainakin yhdessä muitten humislaisten kanssa järjestettävät Warjobileet, pikkujoulut ja totta kai kaikkien kovasti odottama Joensuun Osma. Haluaisin vielä muistuttaa kaikkia täkyläisiä, että myös teidän tulee ilmoittautua Osmaan virallisia kanavia käyttäen, jotta osaamme suhteuttaa vaadittavat järjestelyt oikealla tavalla. Lisäksi kaipailisimme kovasti ihmisiä, jotka olisivat valmiita majoittamaan muiden ainejärjestöjen fennistejä Osma-viikonlopun ajaksi.

Kulunut vuosi Täkyn puheenjohtajana on ollut erittäin palkitseva ja antoisa. Olen saanut paljon uusia näköaloja yliopistomaailmaan ja kokemusta, josta on varmasti paljon hyötyä sitten joskus, kun siirryn oikeasti aikuisten maailmaan ja alan maksaa yhteiskunnallemme veroja. Verojen maksuhan on tunnetusti mm. parasta, mitä rahoillaan voi tehdä. Pari vuotta ainejärjestövastuuta on kuitenkin mielestäni riittävästi, ja vuoden vaihteen jälkeen aion siirtyä syrjään, jotta uudet ihmiset uusine, tuoreine ideoineen pääsevät astumaan esiin ja kehittämään Täkyn toimintaa uuteen suuntaan.

Erityisesti Täky kaipaakin teitä, fuksit. Olette juuri astuneet yliopistomaailmaan ja teiltä löytyy varmasti paljon uusia kehittämisideoita. Vaikka ainejärjestön hallituksessa toimiminen vaatiikin vastuun kantamista ja oman aikataulun suunnittelua, ei sitä varmasti tarvitse katua myöhemmässä elämässä. Jos siis tunnet vähänkin kiinnostusta ainejärjestön hallituksessa toimimista kohtaan, olitpa sitten wanha pieru tai uusi raikas tuulenvire, niin raahaapa itsesi ja perseesi Täkyn syyskokoukseen, joka järjestetään näillä näkymin marraskuun aikana. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotellaan, kunhan se saadaan sovittua. Tarjolla kahvia ja pullaa.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Teksti: Kasperi Hakalisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti