tiistai 28. lokakuuta 2014

KALENTERI- JA KOPO-VASTAAVA

Hei! Minun tehtäviini ovat hallituksessa kuuluneet sekä kalenterivastaavan että kopo-vastaavan (eli koulutuspoliittisen vastaavan) tehtävät.  En ole ajatellut jatkaa ensi vuoden hallituksessa ollenkaan, joten luovutan mieluusti omat vastaavan toimeni eteenpäin.

Kalenterivastaava(t)
Oletko aina haaveillut sädehtivästä valokeilasta ja mitä upeimmista kampauksista ja asuista? Onko kaapissasi toinen toistaan tyrmäävämpiä asuja, joille et keksi käyttöä? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tehdä salaisista haaveistasi totta! Nimittäin ainejärjestömme Täkyn perinteenä on ollut julkaista joka vuosi tyttökalenteri, jonka malleina ovat toimineet ketkäs muutkaan kuin Täkyn omat kauniit opiskelijat! Jos veresi vetää kameran eteen, niin mikäs sen parempi tilaisuus kuin toimia mallina taikka jopa vastaavana ensi vuoden kalenterissa. Vastaavana pääset johtamaan projektia ja keksimään mahdollisia aiheita tulevaan kalenteriin. Koska kyseessä on perinne, on meille jo muodostunut yhteistyökumppaneita useamman vuoden ajan, esim. Top Studion hiusmuotoilukoulun oppilaat ovat luoneet meille ammattitaidolla kauniit kampaukset. Vastaavana sinun ei tarvitse pelätä jääväsi yksin, vaan kalenteri tehdään tiimityönä ja apua saa aina vanhemmilta opiskelijoilta. Kasaa siis kaverisi mukaan ja ei kun mielikuvitus sykkimään! ;)

Kopo-vastaava
Kiinnostaako sinua mitä mystinen Isyy tekee meidän opiskelijoiden hyväksi? Haluatko olla ensimmäinen, joka kuulee opintoihisi liittyvistä muutoksista? Tunnetko itsesi avuttomaksi yliopistoelämän sykkeessä ja oletko kenties myös mustan kahvin ystävä? Jos vastaat edes yhteen edellä mainituista kyllä, olet juuri sopiva kopo-vastaavan tehtävään! Koulutuspoliittisena vastaavana edustat ainejärjestöämme jaoston kokouksissa, joissa käsitellään Isyyn toimintaa ja vaihdetaan kuulumisia muiden ainejärjestöjen kanssa. Jos tunnet, ettei jokin asia mene mielestäsi aivan putkeen omassa koulutusohjelmassasi, voit ottaa asian esille kokouksissa. Ehkä vaivaan löytyisi jopa lääke! Kaiken lisäksi pääset turinoimaan vakavista aiheista, jolloin voit tuntea itsesi hyvin tärkeäksi. Mutta mikä parasta, jaoston kokouksissa nautiskellaan leppoisassa ilmapiirissä kahvia ja joskus jopa pullaa! (Riippuen pj:n aktiivisuudesta.) Voit ansaita myös 1 opintopisteen aktiivisuudestasi hallituksessa. Tervetuloa vaikuttamaan! :)

Teksti: Mirja Kallinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti