perjantai 29. huhtikuuta 2022

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS


Ah, vappu. En voi sanoin kuvaillakaan, miten innoissani olen tulevasta – tai itse asiassa koko ajan käynnissä olevasta – opiskelijavapusta. Kyseessä on minulle ensimmäinen lähivappu yliopistossa ja samalla myös ainutlaatuinen vappu ainejärjestömme puheenjohtajana. Korona ja etäily runtelivat opiskelijoita ja vanhoja kaavoja huolella, mikä on toisaalta antanut ainejärjestöille mahdollisuuden luoda uusia perinteitä vanhojen rinnalle. On kuitenkin hienoa päästä myös jatkamaan Täkyn vanhoja vappuperinteitä, kuten Alkukivien lakitusta.

Kevään aikana on tuntunut siltä, että kaikki hauska ja innostava vyöryisi hyökyaallon lailla kohti. Minusta, ja varmasti monesta muustakin kanssaopiskelijasta, on tuntunut siltä, että vuorokaudessa ei riitä tunnit eikä viikossa päivät kaikelle, mitä pitäisi kevään aikana saada aikaiseksi. Opintoja pitäisi edistää, mutta tarjolla on myös toinen toistaan kutkuttavampia tapahtumia, mielenkiintoisia projekteja ja uusia kohtaamisia. Kun on kerralla monta eri rautaa tulessa, voi tuntua siltä, ettei mikään edistyisi ja kaikki jumittaa vain paikallaan.

Tosiasiassa Täky on kuitenkin hallituksen ja aktiivien mainiolla tiimityöllä saattanut kevään aikana maaliin esimerkiksi kangaskassiprojektin, työelämäekskursion ja Lähtee lapasesta! -tapahtuman. Näin puheenjohtajana saan olla erittäin ylpeä ja tyytyväinen siihen, miten motivoitunut ja osaava tiimi meillä on tänä vuonna hallituksessa. Tällä porukalla on hyvä jatkaa vapusta eteenpäin kohti kesää ja alkaa suunnitella pikkuhiljaa tulevaa syksyäkin.

Muistakaa pitää simalasinne täynnä ja nauttia vapusta kiireen keskelläkin!


- Täkyn puheenjohtaja Johanna Sacklén ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti