torstai 29. huhtikuuta 2021

TÄKYN TEKSTIVIESTIPALSTA: HUONOT ELÄMÄNOHJEET RY VASTAA


Huolestuttavatko ihmissuhteet? Harmittaako etäily? Stressaavatko opinnot? Kerro murheesi Täkyn tekstiviestipalstalla, jossa Itäkynän toimituksen oman elämänsä filosofit auttavat sinua ongelmissasi. Toimitus vastaa kysymyksiisi pilke silmäkulmassa ja jakaa erittäin huonoja, mutta noudattamisen arvoisia elämänohjeita.

Tekstaripalsta on edelleen käytössä myös Itäkynän yleisönosastona, johon täkyläiset saavat jättää kommenttejaan, havaintojaan ja terveisiään – miksei treffi-ilmoituksiakin.

Tällä palstalla hassuttelu hyvän maun rajoissa on sallittua! Vastaukset tulevat anonyymeinä, mutta jätäthän nimimerkin viestisi perään.

 

Palstalle pääset kirjoittamaan tästä.


Miten löytää poikaystävä?

epätoivonen


Hyvä epätoivonen,

et varmasti ole ainoa, joka tämän kysymyksen kanssa kamppailee. Kumppanin voi löytää mitä yllättävämmistä paikoista, eivätkä perinteiset deittailusovellukset ole ainoa paikka oman rakkaan löytämiselle. Kannattaa pitää silmät auki esimerkiksi opiskelijatapahtumissa, joissa herkät humanistisielut voivat saada rohkaisua erilaisten väkijuomien nauttimisesta ja yhteisöllisyyden tunteesta. Myös harrastukset ja vaikkapa kesätyöt ovat oivallisia paikkoja tutustua kumppanikandidaatteihin. Väliaikaisena ratkaisuna voit toki myös rakentaa itsellesi oman halikaverin täyttämällä opiskelijahaalarisi tyynyillä!


Voidaanko juhlia Osma-voittoa jotenkin ISOSTI!

Post-osmaattinen voittaja

 

Hyvä Post-osmaattinen voittaja,

korvanappiini juuri saapuneen tiedon mukaan joku on kuullut villiä huhua, että Täkyn Osma-vastaava unelmoisi samasta, ja haluaisi järjestää kunnon voitonjuhlat heti, kun tilanne sen sallii. Toivottavasti saamme vielä Osma-pokaalin Joensuuhun asti, ja pääsemme juhlistamaan voittoa sen ansaitsemalla tavalla!


Kiitos hallitukselle ekskursion järkkäämisestä! Mielenkiintosii aiheita oli, toivottavasti tulee vielä jatkossa samanlaisia tilaisuuksia!

Kuunteluoppilas


Hei Kuunteluoppilas,

kiva kuulla! Täkyn yhteistyötiimi järjestänee vastaavia tilaisuuksia tulevaisuudessakin, ja ottaa varmasti ehdotuksia ja ideoita vastaan.


Hienot nettisivut täky!

myyrä


Hetkinen nyt… Mitä tämä on? Onko Täkyn tekstiviestipalstalle eksynyt MYYRÄ? Eihän tää voi olla todellista! Tästä hetkestä eteenpäin kaikki ovat epäiltyjä.

Ettekö työ vieläkään ymmärrä… Kopula voi viiä meiltä kaiken!

Mutta kiitos kohteliaisuudesta, ja miten kehtaat soluttautua joukkoomme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti