maanantai 23. joulukuuta 2019

VINKKEJÄ TEKEMISEKSI

Mitä jos lomalla tulee tylsää?


Tuleeko joskus fiilis, että Netflix-maratonit taikka kirjan ääressä istuskelu käyvät pitkäveteisiksi? Mitä jos näin käy lomalla, kun oikeasti olisi aikaa tehdä jotain muuta kuin opiskelujuttuja? Tästä saatte viisi vinkkiä, miten täyttää lomapäiviä, kun tylsyys meinaa uhata.


1. Kuntoilua seurassa

Klassinen lihaskunto, salilla käyminen taikka uiminen ovat paljon hauskempia puuhia, kun ne tekee seurassa. Lisäksi urheilukumppaneista saa hyvää motivaatiota. Haasta siis rohkeasti perheenjäsenesi tai kaverisi sulattamaan kinkkua kanssasi!


2. Käy laulamassa karaokea

Tiesitkö, että pääkirjaston musiikkiosastolla voi käydä laulamassa karaokea? Pienen karaokehuoneen varaaminen on ilmaista, ja siellä käytetty karaokejärjestelmä tarjoaa todella laajan valikoiman kappaleita. Lisäksi kokemuksena se on täysin erilainen kuin karaoken laulaminen baarissa.


3. Kokkisota

Haasta kaverisi tuomaroimaan ja osallistumaan kokkauskilpailuun kanssasi. On hauskaa syödä ja kokata yhdessä. Teema voi olla vaikka ”luovimmat ateriat opiskelijabudjetilla”.


4. KonMarita

Milloin viimeksi annoit itsellesi todella aikaa käydä kaikki tavarasi läpi? Maria Kondolla on mainio idea, että ihmisen olisi hyvä omistaa vain tavarat, jotka tekevät hänet oikeasti iloiseksi. Käy siis omaisuutesi läpi miettien tarkasti, haluatko todella omistaa jokaisen tavarasi. Tekeekö tämä vaate/koriste-esine/kirja minut oikeasti iloiseksi?


5. Pidä lauta- tai korttipeliturnausilta

Mikä olisi sen hauskempaa kuin yhdessä pelaaminen? Kortti- tai lautapeliturnaukset ystävien tai perheen kanssa ovat hyvää ajanvietettä ja mainio tapa viettää itselleen läheisten ihmisten kanssa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti