lauantai 23. marraskuuta 2019

PÄÄKIRJOITUS

Hei rakkaat lukijat!

Talvi on uhkaavasti täällä. On aika siis kaivaa villasukat sekä kaakaomukit esiin. Itse en malta odottaa, että pääsisin hiihtämään pitkästä aikaa. Urheilu on minulle mainio tapa pitää mieli virkeänä. Se auttaa jaksamaan raskaan to do -listan kanssa ja auttaa rytmittämään arkea. Kun vielä täytyy hetki jaksaa ennen autuasta joululomaa, mieleen nousee helposti kysymys, mistä löytyy motivaatio. Luin aikanani mielenkiintoisen blogitekstin, jossa käsiteltiin to do -listasta johtuvaa stressiä. Tämä blogiteksti kannusti pysähtymään hetkeksi tutkimaan to do -listaa. Se neuvoi käymään sen tehtävät läpi ja kysymään, miksi tämä asia on tärkeä minulle. Motivaatiolle kuulemma tekee hyvää, kun asiat tekee itse asettamassaan tärkeysjärjestyksessä. Neuvo ottaa hetki aikaa motivaation tutkiskelulle ei ainakaan itselle tuntunut lainkaan huonolle idealle, ja siksi nostan sen nyt tässä esille. 

Tässä Itäkynän numerossa ei tällä kertaa olen sen erityisempää teemaa. Tarjoamme teille tunnelmia niin sala-assasiineista kuin myös Warjoilta. Löydätte tästä numerosta myös novellin, kirjavinkkausta sekä pitkästä aikaa myös testin. Tämän pääkirjoituksen lisäksi mukana on myös perinteisesti puheenjohtajamme terveiset. 

Olen jälleen siirtymässä päätoimittajan tehtävästä takaisin kirjoittajien joukkoon ensi vuoden alusta, mutta aion vielä tämän numeron jälkeen julkaista yhden numeron teille joululukemiseksi. Kiitos kaikille, jotka tätä blogilehteä luette!

Tsempit viimeisiin lukuvuoden puurtamisiin!
Päätoimittajanne Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti