tiistai 28. lokakuuta 2014

PARAS HALLITUSPESTI, VANNON SEN – TAPAHTUMAVASTAAVA

Pelottaako ajatuskin hallituspaikasta ja sen mukanaan tuomasta vastuusta? Hah! Tapahtumavastaavan pesti on parasta ikinä: toimenkuvaani on kuulunut erinäisten tapahtumien ja tempausten keksimistä, suunnittelua ja toteuttamisvastuun siirtämistä muille. Ainejärjestötoiminta kuulostaa vakavalta ja vaativalta, mutta todellisuudessa se on mukavien ihmisten kanssa hengailua ja omien hullujen ideoiden toteuttamista.

Toimittuani pian kaksi vuotta Täkyn (eli teidän, pikku täkykultien ja myös itseni) tapahtumien päämietiskelijänä olen kerännyt plakkariini monenmoista, muun muassa vaan en ainostaan:

-    kyvyn luoda loistavia tapahtumasivuja Facebookiin (vaikka itse sanonkin, kiitos vain)
-    valmiudet järjestää mahtavia ja isojakin bileitä ja mikä tärkeintä
- mahdollisuuden tutustua ihmisiin, KUTEN ESIMERKIKSI YHTEEN PARHAIMMISTA YSTÄVISTÄNI. Laura, olet ihana <3

Kuinka esimerkiksi luulette, että Täkyn ja Fideksen Avaruusbileet kävivät toteen? Helposti. Näin se kutakuinkin meni: minä ja muut ainejärjestöjen vapaa-ajantoiminnasta vastaavat istuimme mässyttämässä karkkia ja viinirypäleitä ja pelailemassa Avalonia Suvaksella jokakuisessa kokoontumisessamme (hävisin, kun en tajunnut olevani Merlin). Siinä iltaa istuessamme tuli minulle ja Fideksen tapahtumavastaavalle Juliannalle mieleen, että ”Hei – pitäisikö järkätä yhdessä bileet nyt syksyllä?” ”No järkätään!”.

Seuraavaksi istuimmekin jo Humpalla kahvilla ja heittelimme villejä ideoita bileiden teemaksi. Tilavaraus laitettiin vetämään, ja sitten ei kun ihmisiä kauppalistan kanssa markettiin. Ou jee!

Ei siis edes taivas ole rajana siinä, kuinka tapahtumavastaavan tointasi toteuttaisit! Randomeimmat ehdotukset ovat parhaita. Miettiä ja ideoida voi yhdessä muun hallituksen, kavereiden, uusien fuksien ja ihan outojen aineiden opiskelijoiden kanssa.

Aikasi tapahtumavastaavana tulee SATAPROSENTTISEN VARMASTI olemaan yliopistourasi parasta.

Teksti: Tytti Tiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti