torstai 1. toukokuuta 2014

PÄÄKIRJOITUSVirtaava hiki, pää pöntössä ja loputon tärinä, niistä on humanistin vappu tehty! Vappu on päässyt hyvin käyntiin 8-appron merkeissä ja kaikenlaisten muiden tapahtumien kautta. Maanantain sitsit vaativat veronsa ja tässä kirjoitan viimeisellä hetkellä tätä kirjoitusta. Aikaisemmin päätin kokeilla uutta osiota, joka kertoisi aina seuraavasta numerosta. Sain surukseni huomata, että toteutuksessa on paljon vikaa. Valitettavasti on äärimmäisen todennäköistä, että jokin kirjoituksista tulee todella myöhässä tai ei ilmesty ollenkaan. En siis jatkossa enää tee kyseistä sivua, koska se on yhtä tyhjän kanssa.

Eniten harmittaa vitutus-kirjoituksen puutos. Valitettavasti en saanut kyseistä kirjoitusta keneltäkään, mutta toisaalta kaikki pääkirjoitukseni ovat siitä, kuinka minua vituttaa. Voisin tähän listata pari aihetta, joista ensimmäinen ja tärkein on Carelia; kyllä siellä voi syödä hiljaakin ja lähteä pois heti kun on syönyt. Toinen suuri vitutuksen aihe tällä hetkellä on se, että olisi joskus kiva saada kaikki kirjoitukset julkaistua silloin kun oli tarkoitus.

Ehkä voisin hiljalleen siirtyä varsinaiseen teemaan tästä ilkeästä vittuilusta, onhan sentään vappu! Tärkeimpiä asioita muistaa on, että älkää koskaan jättäkö kaveria yksin. Tarpeeksi kovassa humalassa voi tulla tehtyä typeriä juttuja ja herätä seuraavana aamuna Liperistä. Toinen tärkeä asia on pitää hauskaa. Aina ei tarvitse alkoholia hauskanpitoon ja siksi toivottavasti holittomillakin on hauska vappu. Tämä päivä on vain kerran vuodessa ja tästä on hyvä aloittaa kesän odotus.

VAROITUS
VAPUN JÄLKEEN OLO VOI TUNTUA HIEMAN TÄLTÄ:JAN HOKKANEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti